Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 79> |
Korisnik | |
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
hvala primavero, ovaj kako veliš feš momak ima nešto i moje krvi ali nešto i tatine (tata A , ja B krvna grupa ali on je AB)
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
one kutije za nećakinje su mi o-d-l-i-č-n-e!!!! Kao i ona romantična s ružom, a ovog AB momka si prekrasno uokvirila
![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
krasan shabby na radovima... krasan...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
jako lijepa škrinjica........okvir odličan,krasan shabby
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijica je savršena,motiv je prilip!
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Sviđa mi se kako ti je shabby ispao.....ni previše ni premalo baš onako kako treba
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
bravo,bravo,sve ti je tako lijepo.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Mare-nostrum - obećala sam da neću staviti sliku na forum, nego sam za arhivu. Prvo je bilo okvir slikan sa nekom salveticom pod staklom ali se slika negdje zagubila (izbrisala) pa je to bilo rješenja na brzaka i pri ruci. Bolje daon to ni ne vidi jer više neću imati njegovu pomoć...
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
zato sam te i pitala......mene bi moji dečki
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zamisli samo da se oni slučajno upoznaju i počne priča o nama i to što radimo .... bolje i ne razmišljati o tome
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Shabi i motiv za 10. Poklon je super.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
potpisujem!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
SRETAN USKRS SVIM TETAMA SALVETAMA |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ovim krasnim i veselim radom baš si nam lijepo zaželila sretan Uskrs, hvala, također
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno,ljepo,veselo,proljetno...odlično!
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Hvala, Sretan Uskrs i tebi, kosarica ti je vesela, radosna
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Ajmeeeeeee što je ovo slatko
![]() Sretan Uskrs tebi i tvojima
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Sretan Uskrs i tebi!
![]() Ne znam jel ovo jedan rad slikan s tri strane ili dva (iako mislim da je jedan), ali po njemu se vidi da je proljeće definitivno stiglo a ti si ga odlično najavila. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |