dio mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 119> |
Korisnik | |
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ova ogromna cvijetna gredica je predivna!I ja imam dosta tulipana i narcisa.Jedva čekam da krene cvatnja.Samo se bojim da je još uvijek proljeće dalekoo.Juče sam bila u Mostaru,dole je 16 stepeni C.Dole već beher na voćkama.Valjda i kod nas uskoro krene..
Ovu drvenu ogradicu jel pravljena u kućnoj radinosti il je kupljenja negdje?Predivna je! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
..draga moja molim te da mi hitno pošalješ nekoliko metara oniog"smeđeg cvijeća! iznad fuksija, sve što sam nabavila za ovu zimu otišlo kroz dimnjak...mislim da me sjemenke i pelcerići ne bi spasili, pošalji vagon "onog iznad" ekspresno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kod tebe je sve prekrasno, od vjeverice do tulipana koji niču.
Jedva čekam daljnji razvoj događaja |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
draga alisa to smo t.j. m.m. i ja pravili zimus od dosade jer sam nabavila psa a i macu imam pa sad se moram brinuti da ne gaze po cviječu moje dvije dame
|
|
![]() |
|
draga franjice da si blizu rado bih te pomogla barem mi u Bosni obilujemo sa svim i svačim a posebno šumom i to muškog roda
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Prošla i ja od početka tvojim vrtom i nadivila sam se tvojemu cvijeću
![]() Fuksije,petunije,begonije...sve me oduševilo i baš sam te htjela pitati u čemu je tajna al su več pitale cvijetoljupčice prije mene.I tak sam saznala da im treba KAN.A nasmijala me tvoja izreka da ih od početka treba naviknuti na težak život ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prvo da pohvalim kuću. Izgleda mi jako lijepa i zanimljiva građevina! Pa onda vrt. Krasno izgleda i mogu misliti kako uživaš ljeti u njemu. Jorgovani...mirišuuu I sad uz cvijeće imaš i vjevericu!Živiš baš na lijepom mjestu, kad ti i vjeverice skaču po granama! |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Cvijeće ti je prekrasno i to više neću ponavljati a ni komentirati(ako uspijem
![]() Al"patuljka" moram,fenomenalni su mi.Kako ja na tak nešto ne naletim u trgovinama!!?
A "nevajka"!!!!(naziv za vjevericu.Tako ju je moj brat zvao,naravno kad je mali bio,pa mi je i danas ostao taj naziv
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Sve sam pregledala, čini mi se da ćemo mi uskoro kod tebe uživati. Drvena ogradica ti je super, morala sam se vratiti da je ponovno pogledam, baš mi se sviđa.
A od cvijeća ću izdvojiti jorgovan. Miriše čak do mene.
I molim te kada sve izbehara onda stavi jednu veliku sliku za " moju dušu" da ga malo pomirišem. Ja uvijek kažem da behar najljepše miriše u Bosni!!!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
polako se topi i valjda nece vise padati do sljedece zime
![]() |
|
![]() |
|
lana30 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 11 |
Hvala na dobrodošlici
|
|
![]() |
|
evo moram ponovo staviti slike jer su izbrisane kad se server pokvario
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |