Sandra-različiti radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 11> |
Korisnik | |
sandrazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 192 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala cure....Primavera, kad naletim na neki zanimljiv oblik vaze moram kupiti, jer su mi sme po sebi ljepše, pa onda se uvijek dogodi da je nekom rođendan i sl., dođe koja idejica i evo ga....velik pozdrav svima i hvla vam što posjećujete moju galeriju....
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
super ti je ova vaza sa leptirićima i perjem!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
prekrasno si oslikala vaze |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
odlične vaze,a maske su ludo dobre!!
![]() |
|
![]() |
|
sandrazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 192 |
hvala!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
prekrasne dekoracije za Uskrs! izvrsno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Krasni su! Posebno mi se sviđaju jajca s ogradicom
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Diiiivno! Tako slatko i proljetno i lepršavo, stvarno predivno!
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
preslatki su svi,posebno mi je ljiep kišobran od pruća
![]() |
|
![]() |
|
hvala
![]() |
|
![]() |
|
mrvica. ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 69 |
prekrasni su ti radovi , a ova jaja sa ogradicom su me oduševila
![]() |
|
početnik u svemu :)
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Prvi put sam na tvojoj stranici (zao mi je sto nisam stigla prije), ne znam sto bih izdvojila, svaka dekoracija ti je posebno lijepa i mastovita
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Odlično si nazvala ovu galeriju, jer zaista je ouna različitih radova. Imaš smisla za aranžmane, odlično ih radiš-meni nekako posebno sjeo onaj za tvoju dnevnu sobu di si napisala da je slika loša (i još neki...al ko će se sad sjetit
![]() Strašno su mi originalna ona tvoja jaja s plotićem, kao i anđeli u kuglicama za bor- O D L I Č N O !!! ...bilo je još toga za izdvojit, al znaš kad pregledavaš galeriju...prve 3-4 strane..ok, pamtiš...a onda ti se sve pomiješa. Drago mi je što sam svratila ovdje jer sam zaista imala šta vidjet. ![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
predivne dekoracije. zbilja lijepo radiš |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |