Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ručni radovi i Izrada nakita
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sandra-različiti radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Sandra-različiti radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 11>
Korisnik
Poruka
sandrazg View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 192
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sandrazg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 14:02
hvala cure....Primavera, kad naletim na neki zanimljiv oblik vaze moram kupiti, jer su mi sme po sebi ljepše, pa onda se uvijek dogodi da je nekom rođendan i sl., dođe koja idejica i evo ga....velik pozdrav svima i hvla vam što posjećujete moju galeriju....smile79
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 17:01
super ti je ova vaza sa leptirićima i perjem!
ANĐELKA
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 23:22

prekrasno si oslikala vaze Smile

Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 20:04
odlične vaze,a maske su ludo dobre!!smile141
Na vrh
sandrazg View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sandrazg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2010 u 12:24
hvala!
Na vrh
sandrazg View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sandrazg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 11:08
evo kako nam se bliži proljeće i Uskrs...par mojih radova od prošle godine, dok ne uhvatim vremena za nešto novo....pozz svima i hvala što posjećujete moju galeriju

Na vrh
sandrazg View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sandrazg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 11:15
malo salvetne tehnike na jajcima

Na vrh
sandrazg View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sandrazg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 11:16
za groblje....

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 11:44
prekrasne dekoracije za Uskrs! izvrsno!
ANĐELKA
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 13:17
Krasni su! Posebno mi se sviđaju jajca s ogradicom smile94
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 15:19
Diiiivno! Tako slatko i proljetno i lepršavo, stvarno predivno! Heart
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2010 u 01:14
preslatki su svi,posebno mi je ljiep kišobran od prućasmile92
Na vrh
sandrazg View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sandrazg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2010 u 09:43
hvala smile78
Na vrh
mrvica. View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 69
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mrvica. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2010 u 09:49
prekrasni su ti radovi , a ova jaja sa ogradicom su me oduševila smile141
početnik u svemu :)
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2010 u 23:03
...preslatke dekoracije, prave proljetne, optimistične, razigrane Bravo!Bravo!
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
sandrazg View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sandrazg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 19:33
evo dva uskršnja aranžmana za groblje...

Na vrh
sandrazg View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sandrazg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 19:39

Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 22:10
Prvi put sam na tvojoj stranici (zao mi je sto nisam stigla prije), ne znam sto bih izdvojila, svaka dekoracija ti je posebno lijepa i mastovita smile141smile73
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2010 u 22:39
Odlično si nazvala ovu galeriju, jer zaista je ouna različitih radova. Imaš smisla za aranžmane, odlično ih radiš-meni nekako posebno sjeo onaj za tvoju dnevnu sobu di si napisala da je slika loša (i još neki...al ko će se sad sjetit ).
Strašno su mi originalna ona tvoja jaja s plotićem, kao i anđeli u kuglicama za bor- O D L I Č N O !!!
...bilo je još toga za izdvojit, al znaš kad pregledavaš galeriju...prve 3-4 strane..ok, pamtiš...a onda ti se sve pomiješa.
Drago mi je što sam svratila ovdje jer sam zaista imala šta vidjet.
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2010 u 23:26

predivne dekoracije. zbilja lijepo radiš Clap

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 11>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.