Vrtno cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 43> |
Korisnik | |||
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
baš su ti lijepi ikrokar, posebno ovaj šatirani žuti!
|
|||
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
ikrokar ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 04 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 121 |
||
![]() |
|||
daaa ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 44 |
||
zaista zahvalan cvijet, vidim ima ih dosta forumašica, mene zanima kako one podnesu ljeto, jel uspiju preživjeti one vrućine
|
|||
![]() |
|||
luna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 59 |
||
Krasne mačuhice, baš su zahvalno cvijeće.
|
|||
![]() |
|||
ikrokar ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 04 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 121 |
||
![]() |
|||
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
||
aOvo je samo test da vidim da li se jos desava ona greska
|
|||
![]() |
|||
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
||
Hvala svima! ![]() Za to cvijeće je zaslužna moja sestra koja se najviše brine o vrtu, a ja joj uvijek kupim neko novu biljku kad god imam priliku jer isto uživam u tome! ;)
Hvala, ne znam točno na koji misliš, ne valjda na narcise, one su na prvoj slici. ;) Evo još jedne slikice! :) ![]() |
|||
![]() |
|||
Edi001 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 14 |
||
hvala cure,i za dobrodošlicu.nadam se da ću i ja pomoći kojim savjetom,mada sam relativno nedavno počela s vrtlarenjem,ali moji roditelji,koji su još u snazi,hvala bogu,znaju puno.
|
|||
![]() |
|||
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
||
dobrodošla, meni s obzirom da sam i ja ćorava baš paše
![]() |
|||
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|||
![]() |
|||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
||
ja sam malo ćorava, pa mi paše, a nitko drugi se ne buni.
želim ti srdačnu dobrodošlicu i lijepo druženje uz puno cvijeća!
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Edi001 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 14 |
||
ha,ha
![]() |
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
||
Edi,dobro došla,no molim te smanji malo slova u prvom postu
![]() |
|||
![]() |
|||
||
springy,cvijeće ti je prekrasno!kad će moje tako cvasti...!?
|
|||
![]() |
|||
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
||
springy prekrasno...ali kakav je to cvijet na prvoj slici...???
|
|||
![]() |
|||
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
||
![]() |
|||
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|||
![]() |
|||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
||
divne slike
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
bok svima!
![]() |
|||
![]() |
|||
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
||
Springy, dobro došla/došao?!!! Cvijeće ti je prekrasno, fotke isto!
|
|||
![]() |
|||
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
||
I još malo poznatog proljetnog cvijeća:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |