Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 128129130131132 272> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lantana, SilveK, gio, kontesaa
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
može, može, baš ću za probu probati posijati od ove svoje da vidim kako će ići
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
kontesaa - zapisano.
A zapisane su i ostale biljke koje sam obećala. I nisam, barem mislim, nikoga zaboravila.
Ali, evo - već sat i pol pokušavam u dvorištu nešto napraviti pa ne mogu jer imam malog štetočinu koji brzo uči, ali ne dovoljno brzo...
Kako je Lora stavila sliku MPS, ja moram staviti sliku MPK sa tim malim čudom: Obožava moj vrt - gaziti, čupati ...
![]() ![]() ![]() ![]() Zar ne izgleda nedužno i nejako ?!
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Pa sve se rascvjetalo
![]() ![]() Predivno cvijeće , mora biti lijepo koliko ga samo paziš ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Jastučac je predivan, koliko si nam ga podjelila i još ga imaš puno. Magnolija u punom sjaju, ali volim i ćuke, nekako me podsjećaju na djetinjstvo.
Ljubimac presladak, kao i moja imenjakinja - zaljubljena u njega-neka to je baš super.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Smrcko, Triša baka - hvala na pohvalama !
A ja sam zato večeras pripremila posude za sijanje. Neću vam niti govoriti koliko toga. Jedva čekam da odradim posao do kraja!
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
tvoj vrt neću ni hvaliti......zna se......a pesonja ne mogu mu se nadiviti. Sa B. ga stalno spominjemo....
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Magnolija u cvatu - prekokrasna!
Priznajem da me narcise oduševljavaju, a vidim da imaš puno vrsta. Jedna ljepša od druge! Kako je to lijepo kad sve procvate - milina!
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Sve je predivno hoya ali pesonja je naj naj..
|
|
![]() |
|
Pozdrav svima vama koje sam već pozdraavila - ali su postovi nestali. Bit će bolje!
Moram vam pokazati što se dogodilo sa granom magnolije nakon što sam poslušala shashin savjet da u istu vazu stavim vrbine grane i granu magnolije. Četiri grane magnolije i četiri vrbine. Bile su desetak dana zajedno, a vi mi recite što su ove bijele točke na najdebljoj grani:
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Al me mamiš sa vrbinim granama
![]() ![]() Ili ti je magnolija u puberteu ili će tu biti klice kao i kod vrbe ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
woooow Hoya, magnolija će imati mlade, tebi stvarno sve uspijeva, imaš super zeleni palac
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
bravo za magnoliju ali psic je stvarno nejak i neduzan bas je sladak
![]() |
|
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo i mene k tebi - apsolutno, definitivno i stopostotono znam kako je s maleckim "svjetlećim znatiželjnim zaigranim okicama" u vrtu jer je ista priča i kod mene. Obilježava mi i dalje svaki cvjetak, ali mu (srećom) nije palo na pamet kopati ih i trgati. Možda zato jer je moj azilantić Fifi već veći dečko - ima godinu i dva mjeseca. Ono što je samo probao je maknuti teglu koju sam mu ja namjestila tako da ne može ići leći na kamenjar, na majčinu dušicu (to mu je omiljeno mjesto za ležanje). I tako ja donijela veliku teglu, a popodne ju našla na terasi prevrnutu. Drugi dan ista priča.. Pa malo NE, pa malo TI,TI ZLOĆKO i sad je tegla mirna. A majčina dušica više nije ležaj.. Morat ću tako i za obilježavanje, sad kad budem više vani u vrtu s njim.. Stalno NE, NE..
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Hoya.... vidi sad se ja javljam kao veliki znalac
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo me, tu sam. Hvala što ste čuvale moj vrt dok sam bila na putu
![]() Vratila sam se, posjetila MKM, s njom pojela najdraži doručak u godini, poklonila se mom tati i sada mogu s mirom u duši nastaviti sa svojim svakodnevnim obvezama. Jednostavno - to je nešto što ja moram učiniti za Uskrs i što mi daje snage za dalje.
Slikala sam za vas mamime alstroemerie. Često sam vam govorila da rastu iz samog kamena:
![]() a ovo je njen jastučac - aubretija. Nije slika jasna, ali plavetnilo jest:
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Hoya,te bijele točkice znače da će grane pustiti korjenje tu.Samo ih ostavi u vodi s vrbom.Naravno da je i vrba potjerala(vjerojatno za par dana),možeš nove grane vrbe staviti,da od ovih nebi preveliko korjenje bilo no kad magnolija potjera korjenje,vrbino,ako se zamrsi sa magnoliom,lako porežeš.
Jastučac je prekrasan
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Jastučac je prekrasan..a koliko alstroemeria..wooow
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 128129130131132 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |