Biljanin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 30> |
Korisnik | |
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
Biljo, odlična komoda, al me isto oduševljava čiba na njoj i bila vitrina šta se nazire livo od iste.
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Ha, ha, hvala mare, nije to nista za tebe, vidjet ces uzivo na babinjaku
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
mislim da sam ostala bez riječi.......oni koji me poznaju znaju da je to gotovo nemoguća misija........krasna komoda..........i divan motiv,savršeno si ga postavila......i jako mi se sviđa izbor zelene boje za rub........jednom riječju predivno
![]() btw prije nekoliko dana sam gledala nešto slično ali drugih dimenzija......25x12........cm,naravno
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Hvala drage moje rose, mare-nostrum i Felina
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Pravi proljetni komplet koji je i jako praktičan i koristan.
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
nema me par dana a tebe krene....
![]() ![]() a kutijica-škrinjica je WOW.......ne znam šta mi je ljepše.......shabby,motiv na poklopcu ili šablone.......divno
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijica je predivna,ljepa i njezna,u meni najdrazem motivu-ruze.
![]() |
|
![]() |
|
Hvala draga Sabice i Slavice 08
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
ne znam kako mi je promaklo,valjda zbog užurbanosti oko Uskrsa ali važno mi je da sam otkrila ove radove jer ovo stvarno vrijedi vidjeti!Jako lijepo i s mjerom,svaka ti čast1
![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
Jednostavno nema smisla nabrajati što mi se sve sviđa pa ću samo reći da imaš prekrasne, zanimljive radove i da ću se svako malo vraćati da vidim šta ima novoga.
Čipkani 3D je neodoljiv. ![]() |
|
![]() |
|
Hvala drage moje KIKA'56, andjelka, sarita banana
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Biljana ,majstoriiiiice.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
super, ali bilježnica i šalica....vauu!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Prekokrasno Biljana.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |