Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 142143144145146 243>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2010 u 22:37
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Triša vrt se već pokazuje u svoj svojoj ljepoti, a kako će tek izgledati za mjesec dana??? Nego, kakve su ti ono bijele tegle, plitke i široke, od čega su??
 I još jedno pitanje, da li to postoje i mini noćne frajle ili sam nešto pogrešno skužila???

Plitke oko 12 cm, ali su jedno 40 x 25 cm od nekih svjetiljki, pojma nemam rashodavao moj brat kad je zatvorio firmu, a ja odmah uskočila.
Nisu mini noćne frajle, ali zove se mini noćurak i samo je u žutoj boji, zgodna biljčica imam je i u Skradniku, mislim da je trajnica.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2010 u 22:45
U tvom malom carstvu vec prava rapsodija bojaClapClapClapTriškice,a onaj ormaric za kaktuse bas je zakon
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2010 u 23:34
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Triša vrt se već pokazuje u svoj svojoj ljepoti, a kako će tek izgledati za mjesec dana??? Nego, kakve su ti ono bijele tegle, plitke i široke, od čega su??
 I još jedno pitanje, da li to postoje i mini noćne frajle ili sam nešto pogrešno skužila???

Plitke oko 12 cm, ali su jedno 40 x 25 cm od nekih svjetiljki, pojma nemam rashodavao moj brat kad je zatvorio firmu, a ja odmah uskočila.
Nisu mini noćne frajle, ali zove se mini noćurak i samo je u žutoj boji, zgodna biljčica imam je i u Skradniku, mislim da je trajnica.

Tegle izgledaju dosta efektno!
A za noćurak bih čak i voljela kada bi ovaj kojeg svi imamo postojao u mini verziji,jer kada se razraste guši mi sve okolo.
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2010 u 00:03
primjetila sam jedan mali prostor izmedju sveg tog lijepog cvijeća gdje mi možeš ostaviti stolicu. Pa ne mogu toliko šetati bez odmora, imaj malo "samilosti"WinkWink

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2010 u 02:20
Evo na brzinu sam pregledala novitete kod tebe.Biljaka je sve više i već se vidi da je proljeće tu.Kaktusi u velikom broju već su zauzeli svoje pozicije...Još kad krene pravo cvjetanje, biti će mali raj na zemlji.....smile99
sutra je novi dan
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2010 u 06:35

Ja samo mogu potrpisati sve što su cure rekle. Kod tebe je vrtna rapsodija!

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2010 u 07:47

Ajme da vidite jutros potop. Neke tegle valjda imaju slabo probušeno dno, pa sam jutros  izljevala višak vode, moram poraditi na tome - srećom nema ih puno, ostalo je bogme dobro namočeno. No popodne će izgleda razvedrit i okrenut na buru, pa će opet sve biti ok.

Hvala vam i nemojte dolaziti dok je ovako mokro da uprljate cipelice, vidimo se kroz nekoliko dana.
RIJEKA

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2010 u 07:56
Ideja od Pčelice....LOL

A Triša vjerujem da je potop. Imam i ja neke tako vaze...Confused
Sreća pa sam poslušala Loru i okrenula naopako podloške bar kod  nekih sukulenata....

Idi ti mirno na jug, mi ćemo povremeno "inšpicirati" tvoj vrt!Wink
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2010 u 07:59
Bako dovoljno je da baciš pogled s tvog brdašca na moje i javiš mi je da je sve u redu, ma brzo sam ja nazad, nigdje se ne trpim dugo osim u svom dvorištu.
RIJEKA

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2010 u 08:26
Big%20smileThumbs%20Up
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2010 u 20:39
Malo smo te nasmijali,ali ti stvarno uživaš u svom dvorištu kod si već rano ujutro spašavala biljčice poslije potopa.Ovdje kod mene je cijeli dan lijevalo,ali poslijekiše uvijek dolazi sunce.Da li možda znaš nešto o biljci koja se zove mandevilla ili dipladenia,kupila sam ju tu našem rasadniku,uzgaja se u tegli jer je osetljiva na mraz,rasle kao penjačica i ima crvene cvjetiće.Možda netko od vas ima iskustva s njom.Srdačan pozdravsmile169
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2010 u 21:21
lijepo je u tvom vrtu triša 

kod nes se u smile118slavoniji tek bude zumbuli i narcisi
te po koja vočka

jedva čekam da zatopli
još se bojim iznjeti  cvijeće van u dvorište
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2010 u 21:55
 Bez riječi, samo smile169    i    smile186
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 09:23
WooW... tvoje panoramske slike su prva liga i ja već zamišljam kako će to bit super šareno u cca šestom mjesecu a i prije.......

Da te utješim meni od bakinih vanilija nije niknuo ni korov Wink tako da ne znam šta se s njima dešava ali možda kasno niču pa se ja nadam......

A ovo na slici ispod nisu noćurci, to je niski aster roza......Wink

Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 10:59
Pa moja korijenko pa koliko svega ima počela se gubiti i u nazuivima -jer više ne pozna razliku ni lastu od galeba ------smile96pa tako da je ne treba da ispravlljamo neka bude onako kako ona misli smile96-pametno moje-hahahah
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 12:05
mene nemre niti kiša spriječiti..hehe..imam lipe cvijetne gumene čizmice..
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 13:32
Korijenko, isto dobro, svejedno, glavno da nije nešto visoko, ako je niski aster istoće me veseliti,  jer on cvjeta kasno.
Niho uživaj ti samo, ali imam ja i mini noćuraka od Korijenka, ali  imam i tvojih ali u Skradniku.
Duda. pa čizmice trebaju, mogu te zamisliti kako izlaziš u piđami i gumenim čizmicama, zgodno.

Lilie, Mali kaktus, anči, baka, nema baš previše mjesta u mom dvorištu, ali za drage ljude uvijek se nađe neka klupica.
RIJEKA

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 14:27
Otvaram novo natjecanje:
Nek se javi tko ima više zasađenog cvijeća na m2?
Svi mi cvjetoljupci zatrpamo prostor cvijećem, ali mislim da nas Triša šije sve u šesnaest!
Svaka čast, Triša, samo tako naprijed!
Uvijek mi je gušt doći vidjeti što si opet premjestila, kamo si novo cvijeće smjestila i što planiraš dalje!?
Interesantno je i to da ti sve što posiješ to i nikne i cvjeta!
čarobnica sa zelenim prstima!
Neke pute si razmišljam: Što bi ti da ti netko da jedno veće zemljište?
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 14:53
Bez natjecanja Bergenija, u kategoriji broj cvijetova po m2 Triša je odnjela apsolutnu pobjedu Clap
život je more
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 21:33
Ha-ha, u Splitu sam i morali su me čvrsto držati da ne odem obilaziti rasadnike, jer je činjenica da mjesta više neeeema i gotovo. No još imam nekoliko praznih vaza, pa moram ih popuniti.

Lantana mašem ti preko mora.
RIJEKA

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 142143144145146 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.