Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 142143144145146 243> |
Korisnik | ||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Plitke oko 12 cm, ali su jedno 40 x 25 cm od nekih svjetiljki, pojma nemam rashodavao moj brat kad je zatvorio firmu, a ja odmah uskočila.
Nisu mini noćne frajle, ali zove se mini noćurak i samo je u žutoj boji, zgodna biljčica imam je i u Skradniku, mislim da je trajnica.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
|
U tvom malom carstvu vec prava rapsodija boja
![]() ![]() ![]() |
||
cvijet za cvijet=buket
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Tegle izgledaju dosta efektno!
A za noćurak bih čak i voljela kada bi ovaj kojeg svi imamo postojao u mini verziji,jer kada se razraste guši mi sve okolo.
|
||
![]() |
||
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
|
primjetila sam jedan mali prostor izmedju sveg tog lijepog cvijeća gdje mi možeš ostaviti stolicu. Pa ne mogu toliko šetati bez odmora, imaj malo "samilosti"
![]() ![]() |
||
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
||
![]() |
||
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
|
Evo na brzinu sam pregledala novitete kod tebe.Biljaka je sve više i već se vidi da je proljeće tu.Kaktusi u velikom broju već su zauzeli svoje pozicije...Još kad krene pravo cvjetanje, biti će mali raj na zemlji.....
![]() |
||
sutra je novi dan
|
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Ja samo mogu potrpisati sve što su cure rekle. Kod tebe je vrtna rapsodija! |
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Ajme da vidite jutros potop. Neke tegle valjda imaju slabo probušeno dno, pa sam jutros izljevala višak vode, moram poraditi na tome - srećom nema ih puno, ostalo je bogme dobro namočeno. No popodne će izgleda razvedrit i okrenut na buru, pa će opet sve biti ok. Hvala vam i nemojte dolaziti dok je ovako mokro da uprljate cipelice, vidimo se kroz nekoliko dana.
|
||
RIJEKA
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Ideja od Pčelice....
![]() A Triša vjerujem da je potop. Imam i ja neke tako vaze...
![]() Sreća pa sam poslušala Loru i okrenula naopako podloške bar kod nekih sukulenata....
Idi ti mirno na jug, mi ćemo povremeno "inšpicirati" tvoj vrt!
![]() |
||
![]() |
||
|
Bako dovoljno je da baciš pogled s tvog brdašca na moje i javiš mi je da je sve u redu, ma brzo sam ja nazad, nigdje se ne trpim dugo osim u svom dvorištu.
|
||
RIJEKA
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Malo smo te nasmijali,ali ti stvarno uživaš u svom dvorištu kod si već rano ujutro spašavala biljčice poslije potopa.Ovdje kod mene je cijeli dan lijevalo,ali poslijekiše uvijek dolazi sunce.Da li možda znaš nešto o biljci koja se zove mandevilla ili dipladenia,kupila sam ju tu našem rasadniku,uzgaja se u tegli jer je osetljiva na mraz,rasle kao penjačica i ima crvene cvjetiće.Možda netko od vas ima iskustva s njom.Srdačan pozdrav
![]() |
||
![]() |
||
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
|
lijepo je u tvom vrtu triša
kod nes se u
![]() te po koja vočka
jedva čekam da zatopli
još se bojim iznjeti cvijeće van u dvorište
|
||
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
||
![]() |
||
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
|
Bez riječi, samo
![]() ![]() |
||
znati mnogo ne znači biti mudar
|
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
WooW... tvoje panoramske slike su prva liga i ja već zamišljam kako će to bit super šareno u cca šestom mjesecu a i prije.......
Da te utješim meni od bakinih vanilija nije niknuo ni korov
![]() A ovo na slici ispod nisu noćurci, to je niski aster roza......
![]() ![]() |
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Pa moja korijenko pa koliko svega ima počela se gubiti i u nazuivima -jer više ne pozna razliku ni lastu od galeba ------
![]() ![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
|
mene nemre niti kiša spriječiti..hehe..imam lipe cvijetne gumene čizmice..
|
||
![]() |
||
|
Korijenko, isto dobro, svejedno, glavno da nije nešto visoko, ako je niski aster istoće me veseliti, jer on cvjeta kasno.
Niho uživaj ti samo, ali imam ja i mini noćuraka od Korijenka, ali imam i tvojih ali u Skradniku. Duda. pa čizmice trebaju, mogu te zamisliti kako izlaziš u piđami i gumenim čizmicama, zgodno. Lilie, Mali kaktus, anči, baka, nema baš previše mjesta u mom dvorištu, ali za drage ljude uvijek se nađe neka klupica. |
||
RIJEKA
||
![]() |
||
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
|
Otvaram novo natjecanje:
Nek se javi tko ima više zasađenog cvijeća na m2?
Svi mi cvjetoljupci zatrpamo prostor cvijećem, ali mislim da nas Triša šije sve u šesnaest!
Svaka čast, Triša, samo tako naprijed!
Uvijek mi je gušt doći vidjeti što si opet premjestila, kamo si novo cvijeće smjestila i što planiraš dalje!?
Interesantno je i to da ti sve što posiješ to i nikne i cvjeta!
čarobnica sa zelenim prstima!
Neke pute si razmišljam: Što bi ti da ti netko da jedno veće zemljište?
|
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Bez natjecanja Bergenija, u kategoriji broj cvijetova po m2 Triša je odnjela apsolutnu pobjedu
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
|
Ha-ha, u Splitu sam i morali su me čvrsto držati da ne odem obilaziti rasadnike, jer je činjenica da mjesta više neeeema i gotovo. No još imam nekoliko praznih vaza, pa moram ih popuniti.
Lantana mašem ti preko mora. |
||
RIJEKA
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 142143144145146 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |