maslacak7-nudi-trazi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910> |
Korisnik | |
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
maslačak hvala na ponudi, ovu biljku imam pa mi ne treba
![]() tj. imala sam je lani pa će vjerovatno opet niknuti jer (kao što si rekla) sama se rasijava mislim da je netko rekao da su to jednogodišnji delfinusi samo da napomenem za one što će je prvi put sijati - na sunce s njom, to voli neke su mi nikle u polusjeni i napala ih je pepelnica - za razliku od onih što su se pržile na suncu cijeli dan (bile su puno bujnije i skroz zdrave) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
hvala ti na nadopuni mojeg oglasa sa korisnim informacijama
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
----
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
---
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
misty-da, ja bi koju lanatanu kad budu - nažalost ništa od ovog kaj tražiš nemam !!
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
nadam se da cete cure naci sta trazite ja nemam al misty otvori svoju temu.lakse ti bude nego u mojoj
![]() ja javljam da moram na put i svima kojima sam obecala saljem kad dodjem...ne stignem jer mi se promjenio raspored odlaska... ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
evo mene konaćno tu.. svima kojima sam obećala saljem paketic kroz koji dan,jer sam naime evo bolesna i lezim u krevetu
![]() sutra cu ako uspijem stavit dopune sjemenja... nemojte mi zamjeriti sto malo duze cekate paketice.. |
|
![]() |
|
stavljam popis jos sjemenja kojeg imam...
-suhe ruze -mirisna grahorica -par sjemenki -nocna frajla mix boje -dragoljub - lupinus -par sjemenki dalije -lantana -turski karanfil rozi -suhe ruze 2 -vrtni hibiskus evo to je za sada sa znam,pa ako koga zanima ![]() ovaj tjedan krecu naput paketici ,svi oprostite sto ste cekali... oduzit cu se.. pusa |
|
![]() |
|
tanjica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 235 |
Ej pitanje
![]() Jel ona tvoja kućna lozica o kojoj smo jednom pričale, jel ona inače zelene boje a na jesen pocrveni?Ja sam ono mislila da postoji crvena al izgleda da sam se zeznula jer koliko sad vidim, postoji samo ta jedna vrsta .. |
|
![]() |
|
ja ti imam samo zelenu lozicu i spada u kucno bilje... nisam primjetila da mijenja uopce boju..uvijek je zelena...
|
|
![]() |
|
tanjica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 235 |
a ne ..nije ova kućna ..ma dobro nema veze već ću je nać ..mada sad da je i nađem neznam kam bi pak s njom ![]() |
|
![]() |
|
a mislim da znam na šta mislis...al ona ti se brzo siri i onda u jesen dobije crvenu boju i poslije popada lisce i oastaje samo kao loza ... to tuda sade za hlad na paprkinzima. ja ti to nemam...
|
|
![]() |
|
molim svima kojima sam obecala poslati da mi oproste,radim u 2 smjene i tek poslije praznika mogu slati...molim nek mi se javi,kome sam sta obecala da mogu provjeriti...hvala svima i oprostite na cekanju...
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
bok maslacak7!
se mogu ja ogrebat za sjeme lantane? |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
I ja molim lantanu ,ako tko ima
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
evo i mene malo medu oglase .. od silnog sadenja ove godine ostala sam opet na pocetku al darujem sta imam..
sjeme mi je slabo ove godine al za sada sta sam vidjela imam nekih biljkica -sadnice noćne frajle-zute, roze - sanica mjehurice -bit ce i koji grmic sarene trave-slika u mom vrtu al stavit cu kasnije i sliku... kad vidim sta jos bude oglas cu nadopuniti... i sjemenjem naravno potrazivanja za sad nemam osim ukrasnih kopriva i sjeme muskatne kadulje ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 i anči39 javite mi se na pm za adrese...skuplam popise u tekicu da znam kome sta saljem.ujedno nek se jave kojima sam sta obecala a da nisam poslal
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Maslačak ja za sada imam sve što sam željela, ako mi prezimi
![]() Hvala što si me se sjetila
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
ok, ja i malo kasno palim... al skupljam ja po malo sjemenke i tko zna sta jos bude kad pocne sezona
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |