Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - maslacak7-nudi-trazi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

maslacak7-nudi-trazi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910>
Korisnik
Poruka
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2010 u 07:43
maslačak hvala na ponudi, ovu biljku imam pa mi ne treba Smile
tj. imala sam je lani pa će vjerovatno opet niknuti jer (kao što si rekla) sama se rasijava
mislim da je netko rekao da su to jednogodišnji delfinusi

samo da napomenem za one što će je prvi put sijati - na sunce s njom, to voli
neke su mi nikle u polusjeni i napala ih je pepelnica - za razliku od onih što su se pržile na suncu cijeli dan  (bile su puno bujnije i skroz zdrave)

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2010 u 13:10
hvala ti na nadopuni mojeg oglasa sa korisnim informacijamasmile78
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2010 u 11:33
----
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2010 u 11:37
---
Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2010 u 11:39
misty-da, ja bi koju lanatanu kad budu - nažalost ništa od ovog kaj tražiš nemam !!
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2010 u 14:17
nadam se da cete cure naci sta trazite ja nemam al misty otvori svoju temu.lakse ti bude nego u mojojWink

ja javljam da moram na put i svima kojima sam obecala saljem kad dodjem...ne stignem jer mi se promjenio raspored odlaska...smile78
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2010 u 16:46
Originalno poslano od člana maslacak7 maslacak7 napisao:

nadam se da cete cure naci sta trazite ja nemam al misty otvori svoju temu.lakse ti bude nego u mojojWink

ja javljam da moram na put i svima kojima sam obecala saljem kad dodjem...ne stignem jer mi se promjenio raspored odlaska...smile78
sorry maslačak, evo otvorila sam svoju smile136
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 20:45
evo mene konaćno tu..  svima kojima sam obećala saljem paketic kroz koji dan,jer sam naime evo bolesna i lezim u krevetuConfused. bas lijepi dolazak kuci..
sutra cu ako uspijem stavit dopune sjemenja... nemojte mi zamjeriti sto malo duze cekate paketice..

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2010 u 23:16
stavljam popis jos sjemenja kojeg imam...

-suhe ruze
-cinije
-mirisna grahorica -par sjemenki

-nocna frajla mix boje
-roze trubice  tj. silene armeria
-dragoljub

- lupinus
-par sjemenki dalije
-lantana
-turski karanfil rozi
-suhe ruze 2
-vrtni hibiskus

evo to je za sada sa znam,pa ako koga zanima Wink

ovaj tjedan krecu naput paketici ,svi oprostite sto ste cekali... oduzit cu se..
pusa

Na vrh
tanjica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 235
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanjica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2010 u 01:58
Ej pitanje Smile

Jel ona tvoja kućna lozica o kojoj smo jednom pričale, jel ona inače zelene boje a na jesen pocrveni?Ja sam ono mislila da postoji crvena al izgleda da sam se zeznula jer koliko sad vidim, postoji samo ta jedna vrsta ..
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 15:40
ja ti imam samo zelenu lozicu i spada u kucno bilje...  nisam primjetila da mijenja uopce boju..uvijek je zelena...
Na vrh
tanjica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 235
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanjica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 22:23
Originalno poslano od člana maslacak7 maslacak7 napisao:

ja ti imam samo zelenu lozicu i spada u kucno bilje...  nisam primjetila da mijenja uopce boju..uvijek je zelena...

a ne ..nije ova kućna ..ma dobro nema veze već ću je nać ..mada sad da je i nađem neznam kam bi pak s njom Wacko ..
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 09:42
a mislim da znam na šta mislis...al ona ti se brzo siri i onda u jesen dobije crvenu boju i  poslije popada lisce i oastaje samo kao loza ... to tuda sade za hlad na paprkinzima. ja ti to nemam...
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 23:26
molim svima kojima sam obecala poslati da mi oproste,radim u 2 smjene i tek poslije praznika mogu slati...molim nek mi se javi,kome sam sta obecala da mogu provjeriti...hvala svima i oprostite na cekanju...
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 21:52
bok maslacak7!
se mogu ja ogrebat za sjeme lantane?
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2010 u 23:14
I ja molim lantanu ,ako tko ima  Tongue !
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2010 u 20:53
evo i mene malo medu oglase .. od silnog sadenja ove godine ostala sam opet na pocetku al darujem sta imam..
sjeme mi je slabo ove godine al za sada sta sam vidjela imam nekih biljkica

-sadnice noćne frajle-zute, roze
- sanica mjehurice
-bit ce i koji grmic sarene trave-slika u mom vrtu al stavit cu kasnije i sliku...

kad vidim sta jos bude oglas cu nadopuniti... i sjemenjem naravno

potrazivanja za sad nemam osim ukrasnih kopriva i sjeme muskatne kadulje Embarrassed

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2011 u 23:25
Medvjed34 i anči39 javite mi se na pm za adrese...skuplam popise u tekicu da znam kome sta saljem.ujedno nek se jave kojima sam sta obecala a da nisam poslalEmbarrassedsmile42
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2011 u 15:13
Maslačak ja za sada imam sve što sam željela, ako mi prezimi Embarrassed
Hvala što si me se sjetila smile78
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2011 u 17:06
ok, ja i malo kasno palim...  al skupljam ja po malo sjemenke i tko zna sta jos bude kad pocne sezonaWink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.