Vrtno cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 43> |
Korisnik | |||
Edi001 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
Edi001 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 14 |
||
ha,ha
![]() |
|||
![]() |
|||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
||
ja sam malo ćorava, pa mi paše, a nitko drugi se ne buni.
želim ti srdačnu dobrodošlicu i lijepo druženje uz puno cvijeća!
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
||
dobrodošla, meni s obzirom da sam i ja ćorava baš paše
![]() |
|||
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|||
![]() |
|||
||
hvala cure,i za dobrodošlicu.nadam se da ću i ja pomoći kojim savjetom,mada sam relativno nedavno počela s vrtlarenjem,ali moji roditelji,koji su još u snazi,hvala bogu,znaju puno.
|
|||
![]() |
|||
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
||
Hvala svima! ![]() Za to cvijeće je zaslužna moja sestra koja se najviše brine o vrtu, a ja joj uvijek kupim neko novu biljku kad god imam priliku jer isto uživam u tome! ;)
Hvala, ne znam točno na koji misliš, ne valjda na narcise, one su na prvoj slici. ;) Evo još jedne slikice! :) ![]() |
|||
![]() |
|||
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
||
aOvo je samo test da vidim da li se jos desava ona greska
|
|||
![]() |
|||
ikrokar ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 04 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 121 |
||
![]() |
|||
luna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 59 |
||
Krasne mačuhice, baš su zahvalno cvijeće.
|
|||
![]() |
|||
daaa ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 44 |
||
zaista zahvalan cvijet, vidim ima ih dosta forumašica, mene zanima kako one podnesu ljeto, jel uspiju preživjeti one vrućine
|
|||
![]() |
|||
ikrokar ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 04 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 121 |
||
![]() |
|||
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
||
baš su ti lijepi ikrokar, posebno ovaj šatirani žuti!
|
|||
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|||
![]() |
|||
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
||
Baš su lijepi, volim ovakve neobične pomiješane boje na cvijeću! |
|||
![]() |
|||
||
I kod mene ovih crvenih i rozih tulipana više nema ali ovi ljubičasti su još uvijek tu i jako dugo traju...
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
I malo moga najdražeg cvijeta u mom vrtu u ovo doba godine...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Ovi su ljepotani uslikani danas! :)
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() a ovi cvijetići su mi najdraži, jer imaju njam njam plodove, jagoda ![]() |
|||
![]() |
|||
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
||
springy, tulipani su ti
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Oni tvoji rozi su savršeni, izgledaju kao ruže. Imam i ja one ljubičaste sa višestrukim laticama i jako su trajni, jesu li i ti tvoji rozi trajniji od ovih ostalih? |
|||
![]() |
|||
||
springy, ovi su novi, posađeni u jesen, tako da nažalost ne znam koliko su trajni. nadam se jaaako duuugooo.
![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |