Rose-moj decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 19> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
koliko pohvala za rokovnike,sva se crvenim,hvala vam puno svima na posjeti
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
nisam mogla dočekat sutra da vam pokažem sto sam danas radila.
ovu kutijicu imam već par mjeseci i cilo vrime se mislim kako je sredit,koji motiv stavit..... danas sam se konačno odlučila za sredit kutijicu,uzela sam najmanji motiv ruze sa rižinog papira i dala se na posao. prvo sam cilu kutijicu 2x obojala u bjelo,pa zatim u zuto koju sam dobro pomjesala sa bjelom bojom. nakon toga je sljedilo ljepljenje motiva sa vanjske i unutarnje strane. ali nisam bila zadovoljna izgledom boje na kutijici pa sam se odlučila još malo igrat sa bojama. ovaj put sam mješala žutu i smeđu sa dosta bjele i tako dobila jednu lipu boju boje bile kave,mozda mrvu tamniju. sve sam dobro zamišala,uzela spuzvicu a visak boje odstranila na novinski papir i brzim i kratkim pokretima krenula nanosit boju. dok je boja još bila mokra ostatak boje sam pokupila suhom spuzvicom. e sad sam zadovoljna bojom kutije! ![]() rubove kutije sam grubo presla spuzvicom pokretima gore-dole. sljedila je zavrsna faza lakiranja i kutijica je gotova! slike su očajne al nisam mogla čekat jutro da je uslikam vec sam je morala odmah pokazat vama! ![]() ![]() ![]() unutrasnjost kutijice nisam mogla obojat kako treba pa sam se posluzila dobrom starom četkicom i sad je sve kako bi trebalo da bude. dali je dobra boja kutijice,trebam li sta mjenjati,dodavati? |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala biljana. jesam,nabojla sam se kutijice jer sam je mislila sjenčat u bojama motiva al kad sam zamjesala bjelu,žutu i smeđu i kad sam vidjela da je to to više nisam nista dodavala od boja.
dugo nisam bila ovako sretna i zadovoljna zbog radova kao sad sa ovom kutijicom. |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pa neka si zadovoljna, dobro ti je ispala ta kutijica, lijepo ti se uklopio motiv ruže sa tom bojom
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Prava romantična kutija s ružama made by naša ružica
![]() Ja osobno ne bih ništa dodavala, kutija je mala, motivi dosta izraženi-ovo je dovoljno, mislim da ih više ne treba. Lipo mi je vidit kad je i iznutra na poklopcu neki detalj dodan. Samo, na jednoj slici, rubovi poklopca kao da su ti malo neravni od nakrpljenje boje. To bi se meni znalo dogodit kad se zanesem, a zanesem se često, hehehe, pa onda stružem, i ponovo obojam samo taj rub da urednije izgleda. Znaš ono, potencijalni kupci bi mogli negodovat (to ja o iskustvima sa štanda). Kad već spominjem iskustva, iz iskustva znam da mi slike ispadnu grozne u odnosu na radove uživo. |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Kutijica prekrasna,ne mogu se načuditi kakve sve majstorije izvodite na tim kutijicama
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
bas fina kutija,jacih boja,treba sve isprobati samo ti nastavi.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
hvala vam puno
![]() bas mi je drago da vam se sviđa ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
ne diraj ništa!odlična je!
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Žutu obožavam kakva god da je,kutija je prava.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
i tako kažeš namackala se ti?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Kutija i stilu tog avatara. Želimo razradu tvog avatara i još puno ovakvih lijepih radova.
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Mre, ne brini za svoj jezik, moj je zbog spontanosti često duži
![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...joooj, draga Rose, tek sam danas uspjela vidjeti tvoje prekrasne rokovnike, krasno si ih dotjerala, a ova žuta kutijica s kojom si se namučila predivno ti je na kraju ispala...bravo Ružice naša
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Rokovnici mi se najviše sviđaju, a tvoj nadimak ili ime je sasvim u skladu sa tobom i tvojim radovima
|
|
![]() |
|
cure drage hvala vam na pohvalama,pravi ste poticaj za dalje
![]() Slavice,Kika, drago mi je da vam se kutijica sviđa i meni je isto jako draga i ostavljam je sebi Mare- nostrum-slikano je na brzaka,slikat cu je još jednom mada je na slikama drugačija nego uzivo Felina-svakako ce bit još ovakvih radova,to sigurno,pa čak i ovu sličicu sto je u avataru ću obradit Nada-m- Rose mi nije pravo ime,al rose me svi zovu,niko me ne zove pravim imenom,meni je to drago,ruža je moj omiljeni cvjet zato sam i uzela rose za korisničko ime na forumu. Meni ovi rokovnici nisu ništa posebno,imaju dosta gresaka samo sto se toliko ne primjećuju na slikama koliko uzivo. Drage moje hvala vam još jednom na posjeti i divnim komentarima. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
sviđa mi se kutijica jako, kad bih bar ja znala nešto slično napraviti, ja se baš ne usudim eksperimentirati sa bojama, obojim samo svjetlo bež bojom i to je to
![]() |
|
![]() |
|
mumice hvala ti. ja volim eksperimentirat sa bojama,bilo da je riječ o salvetnoj,sjenilima ili bojama za kosu
![]() |
|
![]() |
|
ana_s ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 05 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 95 |
kako prefarbaš rokovnike da ti se boja primi tako dobro il su bili u tim nijansama ??? meni se boja nije primala..
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |