Karambola ili zvjezdasto voće |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Geko ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 118 |
Bilo je za kupit plodova u Konzumu. Izvadio sjeme iz ploda i posadio. Imam jednu veliku staru 2 godine i 2 male od ovog ljeta. |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Stvarno super drvce
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Stvarno svaka cast!!! Prvo sto imas tako predivnu biljku, koje nikad u zivotu nisam vidio!!! I drugo sto ju uspjevaš odgojiti!!!
![]() Mislim da ce te za ovu biljku puno ljudi zicati pelcer!!! Lako moguce da i ja budem među njima
![]() |
|
![]() |
|
Geko ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 118 |
Uspijeva. Prek ljeta može na direktno sunce i puno vode a prek zime na toplom mjestu. Ja u svojoj sobi ih držim pod lampama za biljke i rastu kao da im je ljeto.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ni ja , dali to uspjeva kod nas, kakve uvjete trazi??
|
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
ovo jos nikad nisam vidjela
|
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
Geko ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Jestiva je. Meni je fina dok nekim ljudima koje ja znam nije. Sadrži dosta vode i ima slatkasti i blogo kiselkasti okus. Nesmiju je jesti ljudi koji imaju problema sa bubrezima.
Ja doma ima biljku koja je stara već 2 godine. Pročitao sam negdje na netu da bi nakon 3-4 godina ako je uzgojena iz sjemena trebala davat prve plodove.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Stvarno super izgleda!!!
MOžda malo glupo pitanje, ali jeli jestivo i kakvoga je okusa??
|
|
![]() |
|
Geko ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |