lukacc- dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 14151617> |
Korisnik | |
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kod tebe je sve prekrasno..kamenjar fantstican..ova gredica obrubljena kamenom odlicna...a tek cuvarkuce u panju..odlicne...svaka cast..jedva cekam vidjet slike kad se sve rascvate...pravo carstvo
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Velikih listova
|
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
horti na koje točno misliš?tu su tri biljke
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Po listu mi se čini arum maculatum.
|
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
nekoliko slika mojih biljčica u najljepšoj fazi- cvjetanju.
ljubičica je samo jedna.ostale se još nisu otvorile. ove žutice ima po cijelom vrtu- na travnjaku, na gredicama, ispod živice. maćuhice su se unatoč, za njih, kobnoj zimi, oporavile i pokazuju svoju ljepotu. ovo je jučer uzeto iz šume.išao sam po zemlju i opet naišao na panjeve ali sam se jedva suzdržao da ih ne uzmem pa sam uzeo ovo. neznam što je al' lijepo izgleda. pa ako tko zna što je... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Luka kod tebe je svaki dan novo iznenađenje. Instalacije su ti super, a koliko imaš božura i hortenzija, jedva čekam da procvjetaju, bit će to pravi rascvjetani raj.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
ovo je iza kuće- crveni javor, 2 pampasice, 2 vrbe i neki grmić tu se drži alat i meni se sve to nije dalo bojati opet, pa sam stavio ukrasnu lozu da se penje a ispod su plavi irisi ovdje se penje neka vrsta kozje krvi, ali drugačija, crvena ruža penjačica i još nešto čemu uvijek zaboravim ime ![]() dečki u plavom i za kraj- čuvarkuće ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Čuvarkuce u panjevima su fantasticne ,ali ni kamenjar ne zaostaje sigurno je jako lijep kad sve to pocne cvijetati
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
I ja se pridružujem pohvalama za stare panjeve sa čuvarkućama
![]() Vidim da najviše voliš trajnice-kamenjarke
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
hvala svima
![]() ![]() ![]() bako, čizme na noge, sjekiru i štihaču u ruke i put šume, ili uz neku rijeku. |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Još jednom WOOW na tvoj vrt.
Eh da mi se dočepati tako nekog starog panja... Baš ti lijepo izgledaju!
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Čini se da sasha i ja dijelimo isti ukus, ni u čemu cvijeće ne izgleda tako raskošno kao u starim panjevima!
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
oduševljena sam jednostavnošću u ljepoti tvojeg dvorišča.
Odlične fotke za usporedbu gredice prije i poslije, zaista neobičan i efektan izbor-bršljan!
Kamenjar je izuzetno zanimljiv, raskočno obdaren krasnim sedumima, a naročito mi se sviđaju tvoje kreacije s panjevima i suhim granama neobičnog oblika. Raznovrsne čuvarkuće u "drvenom koritu" je fascinantna
kombinacija.Bravo za sve!
lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasno si sve iskombinirao, kamenajr je super, a u pozadini zelena trava, mene su ipak najviše osvojili panjevi sa čuvarkučama, nešto posebno lijepo
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Jako lijep i prirodan izgled vrta.
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Prekrasno dvorišče no ovi panjevi sa čuvarkućama su me oduševili
![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Lijepi kamenjari
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma nema rijeći ostala sam bez teksta baš kao što kažeš joj kad se to sve popuni koji to raj -svaka čast
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
moje čuvarkuće..jednostavno ih obožavam, imam ih svugdje, na svakom uglu, na svakoj gredici, u raznim vrstama. puno sam ih dao drugima i još ih ima puno ![]() ![]() al ovi u panjevima su mi najdraži..još je jedan panj ostao prazan al ne zadugo ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Jedan zanimljiv i lijepi vrt. Baš mi se sviđa i onaj dio gdje je onaj kamenjar a bome i gredica s bršljanom uz rub!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 14151617> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |