Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 143144145146147 243> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Dok ti uživaš u Splitu, mi uživamo u tvom vrtu
![]() I nemoj nas razočarati pa da ne doneseš doma niti jednu cvjećku... naći ćeš ti već kakvo mjestašce za nju
![]() |
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Mogla si skoknuti do mene, katamaran je za penzionere besplatan ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Evo "bacam pogled" s mog brijega na tvoj.
Sve uredu. Posjetitelji obilaze, ne gaze, ne čupaju biljke....
![]() ![]() ![]() A vanili.... ma možda sam ja nešto krivo pokupila. Moramo strpljivo čekati nekome od nas možda i nikne...
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej evo me konačno nazad. Svagdje je lijepo, ali doma najljepše. Dvorište buja, ali u obilazak ću sutra.
Hvala vam što mislite na mene.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
A ja najmanje mislim na tebe
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i sigurno ima nesto novoga
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Drage moje prijateljice rastrgana na tri kraja moje dvorište, vikendica u gorju, a i u vikendici na moru bilo bi dobro staviti nešto za ljeto, ali da nema vas sve to nebi imalo tolikog smisla.
Hvala vam od srca.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Triša ti si kao Alisa u zemlji čudesa,ne znam samo kako hodati između tih silnih tegli
![]() ![]() |
|
![]() |
|
radosnica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala, da sad možda čak bolje izgleda, jer ljeti će tu biti prevelika gužva, no baš je u tome draž- gledano naravno mojim očima.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
daaa ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 44 |
mislim ja da ćeš ti tu ugurati još koju biljčicu
|
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Sreća pa si tanjušna i ne zauzimaš puno mjesta dok lepršaš(tako te zamišljam) kao leptirić po svom vrtu!
![]() |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
kad sam ovu sliku vidila, prvo sam pomislila kako su ih stavile, pa tek onda polivanje, kako to izvesti |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
Hamara baš ti zavidim što si to vidjela u živo, mora da je zaista pravi doživljaj, a zaljevanje - pa snašli bi se nekako. Daaa, morat ću nekako ugurat na viseće police, jer imam puno klijanaca, sad su neki baš za inat obilato niknuli. Baka za sada još preskakujem po vrtu, a što će biti za koju godinu, tko zna? Pčelice kad "zapiči" sunce trebalo bi zvati vatrogasce da to zaliju. |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Dan kao stvoren za neko prevrtanje u vrtu, za sijanje, pa čak i za zaljevanje. Evo uspute nekih slikica:
Procvjetao li smeđe-narančasti šeboj
![]() Plavi iris by Korijenko
![]() Izvirili i plavi balončići (znam latinski, ali neću se mučiti
![]() ![]() Cvate ajuga (nekad je bila Lantanina)
![]() Ova žuta ljepotica _ Jagodina kerija pljeni pažnju
![]() Tu sam smjestila neke panjeve, koji su došli zajedno s Lorinim, pa nešto će doći i na njih - nešto što se spušta vjerojatno kakva ruselija ili sl.
![]() Iberis na ulazu u dvorište
![]() Jedna se heucera sprema cvjetati, čini mi se da će i ostale (Baka bea
![]() ![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
moja jadna kerija tu u vik lezi na podu - snjeg ju doslovno izravnao sa zemljom! moram nekog naci - nema sanse da ju sama i skupim i povezem!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ijuuuuu
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 143144145146147 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |