Naše vikendice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 32> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Naravno Gio, spremamo se u Buzet, pa već je na popisu neko vodeno bilje, lopoč mi je malo preskup, ali bit će sigurno nešto drugo, a i hemerokalis bi bio prekrasan, hvala ti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Triso ovo je pravi raj,a ti puna energije
![]() ![]() ne znam da li ces sta posaditi oko jezerceta,fino bi izgledalo da posadis hemerokalis ,ukrasnu travu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Draga moja nadam se da ćeš jednom kad opet napravimo kod mene feštu preći preko njega, a možeš i prije, samo dođi, bit će mi jako drago. Preći možeš slobodno jer mm broji oko stotke, a nas dvoje zajedno stojimo na njemu-pravi je kremenko most.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Vau, uvijek me iznenadiš svojim posjetom,a o lijepim riječima, koje mi uputiš - neki mogu samo sanjati, a ja sam ta sretnica, koja ih od tebe s radošću primam.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
a imaš ideje,svaka čast
![]() jel hodaš preko ovog mostića onako za zabavu.. kad bi ja prešla preko njega,to bi bila havarija ![]() |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Sve je prekrasno, ali uvijek me najviše oduševi kad iz svakog kutka vrta proviruje tvoja umjetnička duša:
Kome bi drugom do Triši palo na pamet da biljku ogradi šišarkama?
![]() A vidi kako je to divno ispalo. Kao adventski vjenčić na proljetnom suncu, postavljen u slavu buđenja majčice prirode.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
E da ste lani bile ovdje vidjele biste da ništa nije ne moguće. Svi su uvijek došli u Skradnik, to se zna, tu je prava uživancija, iako je moja prva ljubav ipak more.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Samo se pitam od kuda ti tolika energija, sve obiđeš i sve posadiš i održavaš???
Svaka ti čast!!!
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
WOW kako je predivno baš bi voljela da sam bliže pa da uživo vidim sve ovo svaka čast!!!!
|
|
![]() |
|
Hej dragi moji, svi ste tu bili, a ja nisam ni kavu skuhala. Evo sad ću pristaviti, servirati na stol pored jezerca, pa ćemo se napričati. Dođite opet.
Niho ti bar nisi daleko, što je to za tebe 100 km, ajd vidimo se-ostavi zle misli za sobom.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Svi su već sve rekli! Ovdje se možeš doista razigrati. Ovo s češerima je superideja i jako dekorativno, a jezerce.... |
|
![]() |
|
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
tu ti znaci guras sve ono pusto cvice koje dovlacis hahhahaha prekrasno je...prava oaza
|
|
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
I vikendica je lijepo uredna, sređena i cvjetna! Svaka čast Triša tebi i TM. Kad li samo sve to stigneš!?
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma vidi je bolan -pogledaj te ljepote pa šta ti misliš da ja ovdje neću doći i sve to vidjeti -ma bolan eto mene uskoro da znaš-nedam se ja -Volim te malo moje
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
sve je prekrasno !
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Kratko rečeno: krasno!
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Vidim tu i nešto plavo
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Triša predivno uređen okoliš..jezero je baš predivno
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Danas samo šećem vrtovima, nemam inspiracije i neda mi se pisati, ali ovo moram ponoviti jer ti i B zaslužujte svaku pohvalu :
![]() |
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
jezerce ti je prva liga. pogotovo onaj mostić. a ovo kamenje tako dobro izgleda. sad kad još pored ova vražja vrba izraste..milina
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |