Naše vikendice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 32> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Joj kad sve krene koja če tu biti opet ljepota -ali jezerce mi stvarno prekrasno .što je najbitnije meni dublje ne treba -------meni i branku dosta
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Proljeće i u vikendicu došlo.
Samo me jezero iznenadilo, izgleda da nisam bila dugo kod tebe???
Njega se ne sjećam od prošle godine, ili mi je promaklo...
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala niho, proljeće - jezero je napravljeno prošle godine proljeće-ljeto, valjda si preskočila.
Volim kad je muving i kad se nešto događa.
6.4. Skradnik, isti dan Split, pa splitska kavica, odmah 8.4. nazad, najprije u Zadar i obilazak muzejai apoksiomena, isti dan natrag u Skradnik - vrijeme predivno. Evo nekoliko slika - nešto staro i nešto novo.
Cvjetnjak okopan, a polako izviruje posađeno od lani.
![]() Sljez u raznim bojama, sve forumaški ograđen šiškama sa srušenog susjedovog bora.
![]() Gledano s ceste prema kući, bit će super kad se rascvjeta
![]() Jagodina tritoma posađena uz ogradu
![]() Kineski šaš nestao po zimi lijepo napreduje
![]() Još uvijek se osjeti proljeće u zraku
![]() ![]() ![]() Vinci sam prostor ograničila, a veselim se i turskim karanfilima, bit će tu i kukurjeka.
![]() Hoyina frčkava vrba puna mladih listića
![]() Jezerce u punom sjaju
![]() Malo sam okopala jagode (trebale bi biti penjačice - za sada nisu
![]() Kat.rein tayberi okopan, poslije i malčiran korom drveta
![]() Jedna od 5 aronija koje smo posadili lani, okopane, pognojene, malčirane.
![]() Imam laganu upalu mišića, ali jedva čekam onaj slijedeći vikend da počmem s radovima u vrtu (povrće i slično).
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pa ako ti je dvorište u Rijeci malo, ovdje se možeš razigrati.
Krasno ti je tu. Dobro si se dosjetila ovo sa šiškama. |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasno ste sredili ovaj vrt, vit će tu svega, ideja sa šiškama je super
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
prekrasno, lijepo ti je i u Rijeci, ali ovo je zaista predivno, puno prostora, zaista tu možeš dati mašti na volju, jezerce.......
Prošetala sam s guštom
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Sve je jako lijepo al ova ideja za ogradicu ti
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Eto vratila se ja iz berbe smrčaka, prebacila slike i samo zavirujem malo da vidim kako je u Skradniku.Ne mogu ostati dugo jer rano krećem za Umag na SMRČKIJADU.....Triša prekrasno ti je u Skradniku, već puno ima cvijetića....Najljepše je jezerce, baš ste ga super sredili.....
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala vam što ste malo došle k meni u vikendicu, kad ponovo organiziramo druženje kod mene vjerujem da ćete opet doći.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
jezerce ti je prva liga. pogotovo onaj mostić. a ovo kamenje tako dobro izgleda. sad kad još pored ova vražja vrba izraste..milina
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Danas samo šećem vrtovima, nemam inspiracije i neda mi se pisati, ali ovo moram ponoviti jer ti i B zaslužujte svaku pohvalu :
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Triša predivno uređen okoliš..jezero je baš predivno
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Vidim tu i nešto plavo
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Kratko rečeno: krasno!
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
sve je prekrasno !
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma vidi je bolan -pogledaj te ljepote pa šta ti misliš da ja ovdje neću doći i sve to vidjeti -ma bolan eto mene uskoro da znaš-nedam se ja -Volim te malo moje
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
I vikendica je lijepo uredna, sređena i cvjetna! Svaka čast Triša tebi i TM. Kad li samo sve to stigneš!?
|
|
![]() |
|
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
tu ti znaci guras sve ono pusto cvice koje dovlacis hahhahaha prekrasno je...prava oaza
|
|
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Svi su već sve rekli! Ovdje se možeš doista razigrati. Ovo s češerima je superideja i jako dekorativno, a jezerce.... |
|
![]() |
|
Hej dragi moji, svi ste tu bili, a ja nisam ni kavu skuhala. Evo sad ću pristaviti, servirati na stol pored jezerca, pa ćemo se napričati. Dođite opet.
Niho ti bar nisi daleko, što je to za tebe 100 km, ajd vidimo se-ostavi zle misli za sobom.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |