Biljanin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 30> |
Korisnik | |
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala draga Sabica i sarita banana
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
prekrasno ,ma majstorski si ovo sve uradila.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
komoda je odlična i ništa nije previše, taman si stala na vrijeme.
Nekad i više motiva ne znači da je nešto natrpano, a ponekad se može i s malo motiva fulati, ali ti nisi! ![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Hvala draga andjelka i Gogs
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Krletka je super, prvo mi je ona "upala" u oko i to samo zato što smo i mi kod kuće imali jako sličnu a gdje je sad nitko ne zna. Sjećam se i žutog kanarinca u njoj , ali to je bilo jako jako davno(nekih 35-40 godina). Komoda ti je mrak
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Hvala tatjana sto si zalutala na moju stranicu, samo naprijed sa svojom komodom, obuci je u cvijece i razveseli si prostor
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Zalutah na nepoznatu stranicu a kad ono ima se sta vidjeti. Super, natjerala si me da razmislim o mojoj staroj komidi da je isto obucem u neke slicice,.
Svi su te vec pohvalili,. ali ja kazem suuuuuupppppeeeerrr. Sada cu krenuti od prve stranice, da vidim sve.- |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Biljana,ostala sam bez teksta,ovo je prelijepo,savršeno,nenapadno ,profinjeno,elagantno-jednom rječjuSAVRŠENO!kLANJAM TI SE UMJETNICE! |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Biljana prekrasan ormarić, zbilja si se potrudila, moram priznati da sam ja nekako lijena za izvođenje tog 3D-a, a tebi svaka čast. Sviđaju mi se jako i ručkice, pretpostavljam da u originalu nisu bile takve. E, a ono što mi je još jako privuklo pažnju to je ona divna krletka, ja sam luda za njima i prije ili kasnije nabavit ću si jednu veeeliku, ali bez ptice naravno!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
predivna komoda
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Moje prethodnice su sve rekle. Sve mi je genijalno od scenografije, ove starinske krletke iz 19. st., tvoje tomantične slike i na kraju ova lijepa komoda.
![]() |
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Draga prijateljice ,sve pohvale za komodu čula si sinoć uživo od mene.Drago mi je da si je uspijela tako prekrasno srediti.Kako mi to u šali rečemo ovako na televiziji je prekrasna,veoma televizična,mogla bi statirati u nekom ramantičnom filmu.Ono što danas vidim je dobra scenografija ,do koje ja jako držim.Sve krasno uklopljeno u tvoj lijepi stan u kojem se tako ugodno osijećam.
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Biljana,moje čestitke za ovo prekrasno djelo.upravo sam došla s posla i odmah idem u pećnicu da vidim tko je vrijedan i brz,a onda iznenađenje koje mi malo odagna umor i razgali dušu.Bravo.Motiv mi se strašno sviđa,da li je to salveta ili nešto drugo?
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Primavera, "oko sokolovo", ja sam vidila krletku, ali sam se skoncentrirala na komodu, i tek sad vidim da je stvarno neki prekrasan komad!
|
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Prekrasna komoda biljana!!!
Strašno mi se sviđaju boje ovih ruža, a i to štosu listovi malo maslinasti, pa ovo sjenčenje,sve skupa sa zelenim rubom! Sve pohvale! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |