Moj i njegov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 137> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
još jednom magnolija ispred kuće
![]() ona se može razmnožiti prizemljavanjem,ili kako ja kažem povaliti,pa sam tako rano proljetos i ja učinila što ću vam pokazati drugi put,ako bude moguće jednu dugačku "donju granu savinula sam do tla i zakopala u jamicu i zatrpala zemljom,ali u jamicu sam između ostalog potrpala malo suhih trava i drugih biljaka radi drenaže..sada ću ostaviti tako do jeseni,pa ćemo vidjeti..ako izrastu novi izboji odrzat ću granu i ove presaditi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
baš na lijepome mijestu izrasla -me neka je ne uništavaj sad bi bila još ljepša kad bi je prepolovila i da se onda pravi grm od nje -bude prelijepa
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ma nema šanse da ti ovaj put hvalim cvijeće..... osvojio me je Čupi
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nemoj dirati granu do sljedečeg proljeća i onda ćeš imati novu magnoliju
![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
prelijepo cvijeće i vrt ali Čupi me je zamalo rasplakao kako umiljato gleda i identičan je mojoj maci koju sam imala prije nekih desetak godina taaaako je sladak!!!
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ma šta mogu,još će me više izazivati,jer su ljubomorni da ja uživamu tom vrtu a ja sama i radim u njemu
još MM nosim doma voće kad dozori a on ne mari za to ![]() nije se sjetio valjda šta sam mu sve poklonila za cijelog života.. baš me briga.. pripremit ću ja feštu opet u tom dvorištu,čut će se na daleko ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
tako i ja radim,prekrijem granu zemljom i rezultat je
![]() |
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
ih dobra namjera malo sutra to je ZLOČIN samo ti njih
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Cvijeće neću ni ja komentirat ovaj put. I mene je Čupi osvojio!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
baka dobro si me podsjetila,nikad ih ništa ne tražim a sada budem
![]() gioa,mali kaktus,niho postajem prava vrtlarica ![]() renn to ti ja učim nazive..sada na CIF-u a imami i literaturu (kao da smo na nekom faksu) ![]() forzicija,korijenko,bigi to je takva maza da me mijaukanjem prisiljava da se moram igrati s njim ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Na sve strane imaš svega. I grmlja i cvijeća. Ljubičice i jedne i druge
![]() Narcise, vinca, kurika...Jednom rječju lijep vrtek!
A da "dječici" prišapneš za, recimo, rođendan kak ti je teško slikati mobitelom!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Cupi ti je presladak
![]() Mari ma jesi vec vrtlarica ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 137> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |