Rose-moj decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 19> |
Korisnik | |
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasni radovi, a najbolje mi je što se vidi očit napredaki razvoj od prvih radova pa na dalje.
Vidi se da je samo trebalo malo potaknuti očiti talent. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Rokovnici su ti
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
anđelka draga,daleko sam ja još od majstorice al hvala ti puno na komentaru i posjeti u moju galeriju!
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
draga rose ako želiš onu salvetu sa kutije pošalji mi adresu na pp i salveta stiže
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
super kutijica majstorice!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
najprije ti obojam 2x rokovnike bjelom bojom,zatim sam dodavala postepeno žutu i zelenu koje su bile intezivne. sve prijelaze sam ublazavala bjelom bojom. znaći bjela+žuta,zatim zelena+bjela. dok nedobijes boju koju zelis.
|
|
![]() |
|
ana_s ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 05 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 95 |
kako prefarbaš rokovnike da ti se boja primi tako dobro il su bili u tim nijansama ??? meni se boja nije primala..
![]() |
|
![]() |
|
mumice hvala ti. ja volim eksperimentirat sa bojama,bilo da je riječ o salvetnoj,sjenilima ili bojama za kosu
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
sviđa mi se kutijica jako, kad bih bar ja znala nešto slično napraviti, ja se baš ne usudim eksperimentirati sa bojama, obojim samo svjetlo bež bojom i to je to
![]() |
|
![]() |
|
cure drage hvala vam na pohvalama,pravi ste poticaj za dalje
![]() Slavice,Kika, drago mi je da vam se kutijica sviđa i meni je isto jako draga i ostavljam je sebi Mare- nostrum-slikano je na brzaka,slikat cu je još jednom mada je na slikama drugačija nego uzivo Felina-svakako ce bit još ovakvih radova,to sigurno,pa čak i ovu sličicu sto je u avataru ću obradit Nada-m- Rose mi nije pravo ime,al rose me svi zovu,niko me ne zove pravim imenom,meni je to drago,ruža je moj omiljeni cvjet zato sam i uzela rose za korisničko ime na forumu. Meni ovi rokovnici nisu ništa posebno,imaju dosta gresaka samo sto se toliko ne primjećuju na slikama koliko uzivo. Drage moje hvala vam još jednom na posjeti i divnim komentarima. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Rokovnici mi se najviše sviđaju, a tvoj nadimak ili ime je sasvim u skladu sa tobom i tvojim radovima
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...joooj, draga Rose, tek sam danas uspjela vidjeti tvoje prekrasne rokovnike, krasno si ih dotjerala, a ova žuta kutijica s kojom si se namučila predivno ti je na kraju ispala...bravo Ružice naša
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Mre, ne brini za svoj jezik, moj je zbog spontanosti često duži
![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Kutija i stilu tog avatara. Želimo razradu tvog avatara i još puno ovakvih lijepih radova.
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
i tako kažeš namackala se ti?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Žutu obožavam kakva god da je,kutija je prava.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
ne diraj ništa!odlična je!
![]() |
|
![]() |
|
hvala vam puno
![]() bas mi je drago da vam se sviđa ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
bas fina kutija,jacih boja,treba sve isprobati samo ti nastavi.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Kutijica prekrasna,ne mogu se načuditi kakve sve majstorije izvodite na tim kutijicama
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |