LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 111> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
azaleja
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Kao i kod Triše i kod tebe mi je pao u oči "tvoj Jagodin" iris - baš je lijep.
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Evo svratila ja malo kod tebe Lora u noćnom terminu...Vrt je super ali u živo je
![]() Lora moram ti se ovdje zahvaliti za današnje instrukcije vezano za slike...Sve je ok i uspjela sam napraviti kako si mi rekla....Pogledaj pod Plavo cvijeće i Žuto cvijeće gdje sam stavila nekoliko slika...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
hvala vam drage moje, ovako me tjerate da si još više dam truda.....a da dovlačim, dovlačim, ako ovako nastavim morat ću u "nazovi" travnjak saditi
![]() Danas sam se naradila, čistila i sadila novosti iz Bau....Ako stignem ujutro poslikam i objavim što je to novo....
Triša šetala si vrtom, zašto nisi pitala za Miosotis, sigurno bi dobila
![]() Kat.Rea, jesu crijepovi, zbog njih sam skoro dobila po repu, jer sam razbijala cijele
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ha, dvorište u sve ljepšoj haljinici. Božur je predivan i moj cvjeta. Vidiš,vidiš, potočnica nemam, čudno-ha. Vidimo se sutra oko 17,15.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Nagledala se i ja te ljepote
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo Lora, stalno dovlačiš nove biljke, jednu ljepšu od druge.
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Imala sam danas podužu šetnju tvojim vrtom i baš sam uživala. Ali ne samo da je šetnja užitak, ona je i edukativna, jer kada ti napišeš latinski naziv cvijeta koji ne poznam, ja odmah progooglam i tako nešto i naučim ......
![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Ovo je predivno..posebno mi je za oko zapela azaleja..predivna je
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ajme nisam očekivala ovakvu ljepotu.Pa ti svaki dan imaš neku novu biljku!
Ovo sve u ljubičastom je lijepo ali azaleja je
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Sve je već rečeno
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasno cvijeće, božur je ogroman, a azalea ima stvarno posebne cvjetove
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sve što smo i do sada vidjeli je slatko i lijepo, a radujemo se - uvijek - i novostima!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Divno dvorište prepredivnooooooo!!!!
|
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Hvala Lora na informaciji! Odmah ih selim na sunčani položaj. Ja ustvari muku mučim sa ne sunčanim položajima
![]() |
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Zamišljam
![]() ![]() ![]() Ti si naravno za kompom ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
hvala vam na posjet
![]() Korijenko i mislila sam da je to neka starinska sorta iglice i baš mi je drago.....
Primorka, točno, miosotis je potoćnica / ja sam sva u latinskom
![]() P.S. forum opet zeza, napišem poruku kaže "Error itd", kad ono poruka objavljena
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Azaleja je predivna, a ni ostalo ne zaostaje nimalo u svojoj ljepoti.
Miosotis - to je pretpostavljam potočnica, da li je trajnica ili? Ja sam neki dan iz GK donijela nekoliko sadnica i posadila iz ispod ruža. Jesam li dobro napravila ili da im mijenjam mjesto?
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ahaaa, to je ta krasotica azalea što ti ju je kupila prijateljica, vidi se da je izabrala najljepšu
![]() ono Jagodino je iglica i to ona starinska sorta, imam ju i ja, kad pomirišeš listove je smrdljiva a cvate krasno...
Još malo, još samo malo i tvoj će božur procvasti i u mom vrtu
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |