Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK- moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK- moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 151152153154155 374>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2010 u 21:41
Cijeli vrt prekrasan a grmovismile162  smile227

Moja heba ( a i dosta drugog cvijeća ) ove zime je smile85   i sada jasmile43. Pozdrav
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2010 u 22:11
Jagodini Irisi zbilja su posebni, a kod tebe od najniže travke, do najviših stabala, sve stane u tvoj vrt, sve se fantastično uklopi, zlatne ruke dotaknu čarobnim štapićem trvku, a ona se pretvori u najljepši cvijet, a o trudu koji u to ulažeš neću govoriti, jer ipak je ljubav prema tome jača.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2010 u 22:20
Sinoć kad sam počela pisati pao je forum, danas pišem grmi i nestaje struje, ubi me već ova tehnika, ali zapamtila sam da su Jagodini irisi prekrasni, da je ovaj dio vrta prekrasan, volim grmove, za tulipane nemam rječi, a za tvoje ruke i uspješnost zakorjenjivanja Clap
život je more
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2010 u 22:23
I meni su tvoji grmići prekrasni. Pogotovo hebe. Moje su se ovu zimu malo prehladile pa su i požutile. Tvoje su prekrasne, zelene!
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2010 u 22:48
Baš nemam snage da nešto više razmišlja o tvom vrtu jer sve čitajući šta su ti dr. rekli stvarno tako i ja mislim-sve najbolje draga mojasmile78
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2010 u 22:54
Imaš zlatni vrt i zlatne ruki....Clap

Tulipani su pre,pre,prekrasni, dupli, ko ruže smile71
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2010 u 07:09
bravo ti! Svačeg lijepog ima kod tebe...kod mene još pustoš takoreć a kod tebe sve cvate, baš ti je lijepi vrtek
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2010 u 10:11
Da vam pokažem Flavijine klematise - sad se samo po slikama vidi kakvi će biti 

ali već imaju i pupove

Jedva čekam da malo narastu.

I još nešto, imam jedan klematis već dvije godine, ništa od njega, nije ni rastao ni cvao i nemam pojma kakav je. Kad je dobio konkurenciju - poludio je od ljubomore, raste i ima pupoljke

Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2010 u 10:54
Super izbor clematisa!I ja sam nabavila president,po preporuci naše Flavke!Mislim da ću još uzeti i ovaj cardinal i armandi,i ako sam bila rekla da neću više ni jedan,jer nemam mjesta!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2010 u 11:21
Ali Otok moja - pa ja više ne znam kojim bih riječima izrazila ono što kod tebe u vrtu osjećam... Predivno, zaista!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2010 u 11:27
Baš tako i ja mislim kao i Anaida stvarno više nema riječi da se iskaže oduševljenje ovom carstvu!!!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2010 u 20:51
Ovo je moj bor koga inače jako volim, osim u ovo doba godine kada postaje pravi pravcati neprijatelj - boriti se protiv oblaka žute peludi je nemoguće.
Sve je žuto, i dvorište i zemlja i kuća. Srečom nitko nije alergičan.

I još malo zelenila

pitosporum

drvce koje je poslužilo kaobožićno drvce sada je baš lijepo

neka vrsta mimoze koja nikako da procvjeta

pojavila se houtunia i počela se šareniti

grevilea ima krasne cvjetiće

graničice

heuchere

i sad bi stvarno bilo dosta.

Sutra slijede nešto šarenije slike, ako stignem slikati
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2010 u 21:19
ma krasno..veselim se da vidimo clematise ,a ovi jagodini irisi su prelijepi,suosijeća s tobom prekrivena sam peludi svi okolni borovi me zaprašuju..bljak
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2010 u 21:28
Otok, nemoj me držati za riječ, ali kad malo duže gledam listiće od tvog starog ljubomornog klematisa, sve me više podsjeća na Dr. Ruppela! Jedva čekam da procvate!!!!
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2010 u 21:29
Klematisi budu stvarno lijepo cvali ,jedva čekam slike rascvijetanih.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2010 u 21:31
Flavia, baš dobro, ja šetam tvojim vrtom, a ti mojim.

Malo sam danas zavirila u pupoljak, nije mi dao mira, bit će nešto plavo ili ljubičasto.
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2010 u 21:37
LOL nemoj kopat po pupoljku, još je prerano da to možeš vidjeti, samo ga možeš upropastiti!!!! On će ti procvast možda već za tjedan dana...strpi se još malo pa ćemo onda na DNK analizu Wink
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2010 u 21:45
Sad smo svi u iščekivanju cvijeta klematisa, a i meni je provirio tvoj kameleon - houtunia, već sam mislila da se posušio. Borovi i pelud Confused, ali zato je sve drugo super Clap, onaj mali borić je krasan, znaš li koji je i da li puno naraste?
život je more
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2010 u 22:44

trebali bi biti prekrasne boje clematisi kada procvjetaju ,čekam da ih vidim !smile160

"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2010 u 22:54
Predivni klematisi.
Da li  kod The President zaista bude tako lijepa plava boja? 
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 151152153154155 374>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,453 sekundi.