josipino cvijeće na vikendici |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 39> |
Korisnik | |
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Divno okruženje vikendice a i ona sama ja san svakog ko voli prirodu i zelenilo.Zaista ti zavidim i ljubomorna sam
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Anete, Nuna, Meliha ,forzicija
![]() |
|
![]() |
|
AMRA.E ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2010 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 32 |
draga josipa ovo treba da se zove "moja kućica u cvijeću"!!!stvarno prekrasno....
za ono drvo što si me pitala,cvjeta kao i forzicija,odmah na početku proljeća a listovi dolaze poslije,ali stvarno ne znam kako se zove.kupila sam ga kod nas na pijaci,prošlo proljeće, a čovjek koji mi je to prodao, nije ni on znao.a vidjela sam kraj njega da polako iz zemlje izbijaju nove mladice.već sam ga negdje vidjela i to u obliku grma...hvala na tvojoj posjeti i sretan ti uskrs!!!
|
|
![]() |
|
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
Opila sam se izgledom tvojih ruza savrsene su a mogu zamisliti kako tek mirisu,jedva cekam slike od ove godine, ![]() |
|
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ruze su predivne
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
josipa prekrasno ti je sve
cvijeće i vikendica
![]() za to sigurno treba puno truda i ljubavi !
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
hvala vam na pohvalama,
![]() Nažalost ova zima je bila pogubna za moje ruže. Dvije engleske su se totalno smrzle morala sam ih izvaditi i baciti. ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
žao mi je al biti če već nešto drugo
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
josipa gdje siiiiii
|
|
![]() |
|
Forzicija tu sam ja ništa ne brini obilazim vaše vrtove.
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
josipa, slobodno ti njih pokaži
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
OK Kontesa ,evo imam samo par pripremljenih.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kraj roza zumbula raste bijela dicentra.
A ova je crvena. Ovo je slikano prije desetak dana ,i sada je siguno puno veća. Samo što ja nisam zbog kiše i zime išla da vidim kako napreduje. ![]() ![]() beba žute tritome i već će cvjetati ![]() Narandžasta fritilarija i kraj nje nova žuta . ![]() Uskolisni božur, lijep je samo sporo raste ![]() I za kraj malo žutoga ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Evo me opet u tvom vrtu i bas mi je prijala setnja
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Lijepo je gledati tvoj vrt dok se budi iz zimskog sna!!Narcisi i tulipani su super .Gdje si kupila crvenu dicentru?Bilo ih je u merkuru prošle godine a ove još ništa nemaju!
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma iskrena da budem sad si me stvarno ostavila bez riječi -ali bijela ruža me opilaaaaaaaaaaaaaa-fantastićna
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Lijepi narcisi različitih boja! Moji omiljeni............
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepo ti je cvijeće Josipa, posebno oni mini tulipani, a fritilarije čekamo u punom sjaju ...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Tvoj vrt i okolica mi se jako sviđaju. Sve tvoje biljke (posebno ruže) su bujne, zdrave i obilno cvjetaju. U čemu je tajna? U kvalitetnom tlu, gnojenju, njezi... ili im puštaš muziku pa ti tako krasno izgledaju?
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |