Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 172> |
Korisnik | |
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Savršeno si sredila ovu lampu-ne znam jel ovo podloga lampe, ili si bojala-svejedno, ali motivi koji si dodala se odlično uklapaju bojom, a naročito mi je drago što nije prenakićena, već s mjerom-taman dovoljno da bude jednostavno i fino uljepšana!
![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
Gledam taj tvoj rokovnik i nikako ga pohvaliti, baš je zanimljiv motiv i odlično je ispao. Prozračno-romantičan.
a lampa je baš taman ni previše ni premalo, diskretno svijetli sa zanimljivim ukrasima na sebi. malo sam nešto pjesnički nastrojena. u svakom slučaju prekrasne nove stvarčice imaš. |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Jesi sigurna šabice?
![]() ![]() Ma morala sam se malo našalit ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
jednostavno, lijepo, romantično!
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
ma nikako mi nije jasno kako ja stalno kasnim,niti sam vidjela rokovnik a ni lampu!Sarita ne zna se što je ljepše,rokovnik me oduevio ,moram ga još dobro prostudirati,strašno mi se sviđa!
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Dolazim do tebe što prije da sve vidim uživo,fantastično.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Šabice hvala na pjesnickom komentaru,bas lijepo.Slavice draga i tebi isto tako.Evo da ti opisem ukratko sta sam radila.Prvo ofarbala korice rokovnila u njezno zutu boju.,priljepila salvetu.(nedovrseno mali stoljnjak-filet bod)postavila preko dijelova salvete koji nemaju motiv i posprejala lagano zlatnim sprejom...kasnije lakirala i to je to.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
tatjana_s ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 202 |
profinjeno i prekrasno bravo
|
|
ništa mi ne pripada do misli koja nesmetano iz duše mi ističe
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
E sad kad sam dobro ispregledala ,hajde objasni rad na rokovniku,što si to radila-čipku pa salvetu?ne mogu doći sebi,predivno je!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijica je savršena,a motiv....
![]() |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Sara lampa je super ali sama fotografija me oduševila! Kako si je samo uspjela dobit tako dobru?! Svaka čast!
|
|
![]() |
|
Obožavam ovaj motiv, a kutija je meni savršena-ma šta "šta je tu je.."! Ne ide taj komentar uz ovu kutiju, nikako!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Diskretno i profinjeno, baš po mojem điru.
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Saro nepresušan izvor ideja i komada si ti.
|
|
![]() |
|
Feline hvala ,fin kompliment za moj rad,Sasenka i tebi takodje,Kako sam uspjela?Ja stroknula
i kad sam prebacila na komp i sama se zacudila kako je dobro ispalo.
|
|
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
Juhu prva sam!
predivna kutijica sa predivnim motivom. Salveta ili papir? A tek u nutra, stvarno sve na svome mjestu i kao da je za mene, leptir, vitice...ah. ![]() |
|
![]() |
|
cure drage hvala puno na pohvalama(maredelmare,nisam bojala),salveta je bila u jednom sloju,cvjetici minijaturni sto mi je odgovaralo jer abazur nije veliki i zacas sam sve uradila.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |