Ivnina cvjetna terapija |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 43> |
Korisnik | |
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 15 Travanj 2010 u 23:56 |
Evo ljudi moji, neću dužiti! Želim vam predstaviti svoj vrt, mjesto moje "terapije", opuštanja od svakodnevice, moje najdraže mjesto.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivne slikice i lijepo si nazvala temu, cvijeće je najbolje terapija
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() Eto, zasad toliko ,ako vam se svidi bit će toga još ![]() |
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Predivne slike,kada se radi u vrtu zaboravlja se na sve probleme.
|
|
![]() |
|
Prvi gosti su mi bili
![]() ![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Našla sam te
![]() Baš ti je sladak vrt presladak!!! Jedva čekam još slikica pusaaaa!!! |
|
![]() |
|
Inox ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
Ljepo, ljepo! Tri dučana gospođa otvorila, ali treba to opskrbljivat. Vidim, mušterija ima i promet se radi.
![]() Da,da, cigle ti se stvarno dobro drže. Kod mene ne treba "oko sokolovo" da bi se vidlo u kakvom su jadnom stanju na dvije dionice staza. Ovako na fotki, po boji se vidi da su tvoje cigle bile dobro pečene. Isto tako vidim, nije se šparalo na njima. Očito ste ih imali dovoljno, kad ste si mogli priuštiti slaganje na "kant", što je izdržljivije za, ako zatreba, i teži promet, pod uvjetom da je izvedeno onako solidno kako si rekla. Sama šema sloga mi se sviđa. Interesira me kaj je ono kaj izgleda ko malo sklonište. Ako je iznad njega ono kaj drugi zovu bazenom, onda ste to fino kaumflirali i privukli poglede na interesantno žiđe od kamena. Baš si majstorica-kreativka. ![]() |
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vec jedva cekam nove slike,divan ti je vrt,a i staza od cigli mi se svidja
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
A di je bauštela???
Ja sam već puno puta rekla šta mislim o tvom vrteku no kak vele"ponavljanje je majka znanja"....prelijepo..i "bazen" i okolo bazena a i bauštela iako nije gotova
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() Dobrodošlica za tvoju cvjetnu terapiju, koja će vjerujem, poslužiti i svima nama, u slične (terapeutske) svrhe.
Tek sada imam pravu dimenziju tvojeg vrta, slikala si iz dobrih pozicija, pa mogu povezati riječi sa slikom.
"Bazen" je odlično ukomponiran u okoliš, staza s ciglama jako dekorativna i originalna s ovakvim načinom postavljanja cigli i fenomenalno se sljubljuje sa okolinom.
Izbor biljaka baš je u tvojem stilu, prekrasno si sve to složila, i hvala Bogu na yucci, ne?
![]() S velikim veseljem i zanimanjem očekujem nastavak.
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam ljudi moji na riječima hvale, potpore i pitanjima
![]() Sarić, yucca ![]() ![]() ![]() Gio, hvala ![]() |
|
![]() |
|
Ovo je već viđeno, ali stavljam ovdje da se vidi razlika ubuduće, znači ovo je moja od milja zvana bauštelica, moj najnoviji projekt, koja više nije ovakva već napola sređena
![]() ![]() ukrasni ribizl ![]() ![]() malo bauštele izbliza ![]() |
|
![]() |
|
Uspješno je prezimio vani u zemlji
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
bome i ja sam mislila da imaš sklonište...zlu ne trebalo
![]() nego...hvalila si se da si sama zidala bazen...pa si razmišljam tak po malo...hmm hmm kad si ono rekla da buš došla k meni? ![]() ova zadnja kopanjica mi se isto sviđa ![]() svega ima kod tebe...sad još jedva čekam da sve ono sjemenje proklija i prcovate ![]() P.S. nekak mi se čini da fali jedna bitna slika sa bauštele...ili čak dvije ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Draga evo napokon i tebe ovdje...ma krasno napreduju tvoji radovi..Biljkice se dobro drže, a tek kad procvate i nikne sve sjeme koje si posijala..ja sam jučer sijala i ak sve nikne što sam posijala bit će za pola foruma
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ivnice, i ja sam u tvoj vrtić zavirila i puno lijepog vidjela! Rado ću biti gost na tvojim bauštelama.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |