FlowerLover - vrtić |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 11> |
Korisnik | |
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evo da ti i ja zaželim
![]() |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Imaš lijepih biljki ali i jako lijep prostor pred kućom. Veselim se još jednom lijepom vrtu! |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
prekrasna okučnica, a ulaz je kao iz bajke onako po mome guštu
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
lijepa i raskošna okućnica ovog će ljeta sigurno zablistati u punom sjaju.
srdačna dobrodošlica i lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
One dvije penjačice iznad maminog prozora su mi san snova!!! A i tvoja kuća i vrt, predivni!!! Vi u tom kraju imate prekrasne okućnice! Čini mi se da kod nas toga fali.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Iz Međimurja šaljem pozdrave lijepom vrtiću i krasnoj kućici!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
FlowerLover ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 112 |
Evo konacno novih slikica...
Ovako trenutno izgleda moj kutak, uskoro ce se nadam se sve razrasti pa nece biti ovako pusto :) Druga gredica Čempres i tratinčice ![]() Par slika tratinčica ![]() ![]() Ovo je phlox ako sam dobro prepoznala, ispravite me ako nije. ![]() Srdašca ![]() Moji ovo zovu čuvar kuće ![]() Kamenjar (ako se može uopće tako nazvati) ![]() Mislim da je ovo erika ![]() Moj klematis, trebao bi biti ciklama boje, a budemo vidli kakav bude ![]() Potočnice ispod šljive, za ovo drugo ne znam što je, bilo mi je lijepo pa sam kupila :) ![]() Ne znam naziv ovome cvjetiću... može pomoć? ![]() Božikovina ![]() Još jedan onaj cvjetić kojemu ne znam ime ![]() ![]() Juniperus Blue Star ![]() Kukurijek koji neumorno cvate od veljače ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 112 |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bergenija..sasa.. (imena ovih vanjskih lijepih cveteka kojima ne znaš ime)
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Puno hvala :)
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Kamenjar na ulazu u kuću je sve ljepši i rascvjetaniji!
Žuta boja prevladava - moja najdraža - baš lijepo!
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
uskoro nove slikice... pakujac i clematis su na rubu cvjetanja ali nikako da konacno procvjetaju... svako jutro dok se probudim trcim van gledat jel ima kaj novoga ali nista... decko me vec gleda kao da sam prolupala
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Vrt tvoje mame je kao iz bajke,a ti imaš volju i terena za sadnju,a kako se kaže:"ne ide jabuka ispod kruške" i uvjerena sam da če i tvoj vrt biti bajkovit,a o tome i svjedoči cvijeće koje si posadila,a i pripremila
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
hibiskus je poseban
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Nemam rijeći koja ljpota svaka čast
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasno, prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
I ja samo kažem prekrasno, lijepo cviječe, uredno, skladno...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Pozdrav svima...
Evo da konačno stavim nešto novih slikica :) Prvo se moram pohvaliti da sam zahvaljujući Duda-Lave dobila svoj prvi paket s ovog foruma koji me je neizmjerno obradovao! ![]() Puno hvala!! Cvijece je naravno vec posadeno: ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Nekoliko mojih pakujaca:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |