Sasha - prvi radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 15> |
Korisnik | |
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I ja isto,sve procitala, ormarici su ti posebni, originalni, izgledaju mi otmjeno, egzoticno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Ormarići su jako lijepi i elegantni, crno crvena kombinacija posebna , puno uspjeha u daljnjem radu
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Apsolutno prekrasno... ormarići su mi ostavili dojam raskošne elegancije
![]() ![]() Meni se naravno sviđa što su različiti tako da em mogu otići u kompletu em mogu živjeti zasebno kao unikatni primjerci ![]() Crveno-crne kombinacije si svladala od prve i vidi se na prvi pogled koliko savršeno uredno radiš i obradiš sve... Od odabira boja, bojanja, pripreme motiva, šabloniranja do lakiranja, sve je majstorski... I makar sam gledala kako zapravo ormarićima nimalo ne smeta što podloga salvete (nikad nije) savršeno crna, lijepo da si nas sjetila i napomenula da se taj prijelaz tonova s boje na salvetu u stvarnosti skoro ne primjećuje ![]() |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Hvala vam cure svima od
![]() Šabice: baš kao što je Kamino oko odmah zapazilo, zlatni cvijetići su šablone. Kami: Tvoji komentari su uvijek tako iscrpni, prave male recenzije! I baš ti hvala na tome. Moram priznati da sam očekivala kako će se crna salveta nakon lakiranja u potpunosti izjednačiti s crnom podlogom ormarića, ali to se na žalost nije dogodilo. Ipak na kraju nije tako strašno, prijelaz se doista vidi ali ništa što bode oko. Uostalom, već sam naučila da svaku malu nesavršenost pripišem onome "to sam baš tako htjela da bude" i "to je ručni rad" ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Meni je ovo prekrasno, savršeno.Nisu boje koje će se svakome svidjet, ali način na koji ti dekupažiraš namještaj ...e, to je po mom guštu!
Elegantno, maštovito, hrabro...ma govore 100 jezika, šta bi rekli:))...il bolje rečeno, vrište kao skupi, unikatni i rijetki primjerci. Samo nastavi! Ja ću uvijek s oduševljenjem pogledat tvoje radove, pa i da staviš ko zna koliko slika sa svih mogučih strana i udaljenosti...ne smeta, meni oči uživaju! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Sasha ormarići su predivni,skoro isti a ipak razlićiti i elegantni.Objašnjenje nije predugo za čitanje.
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Ormarići su u kombinaciji boja koje su uvijek elegantne a ti si svojim radom doprinjela tome da budu i profinjene
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Ja sam sve pročitala ,.i to pažljivo....Mene najviše interesira namještaj,pa čim na njega naiđem zakočim.yOrmarići su prekrasni,jako elegantni i malo orijentalni.Krasan stil njeguješ i razvijaš 5+
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
prekrasna crveno crna kombinacia,doista si dala mašti na volju,istvorila nešto prelijepo!
|
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Maredelmare, Kika, Slavica, Mima, Andora - HVALA Vam svima, stvarno nezna se koji je komentar lijepši! Joj cure, skroz mi ulijepšate dan od "ranog" jutra!
![]() A sad se bacam na posao, stolice čekaju! |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Ormarići su jako lijepi, elegantni. |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ormarići su toliko dobri da sam se par puta vraćala na stranicu i gledala i gledala i gledala...... fenomenalni su!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
More, Anđelka, hvala Vam!
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Umjetnički nočni ormarići. Šteta ih staviti u upotrebu koliko su lijepi. Prekrasno!
![]() |
|
![]() |
|
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
Ti si moj idol šta se namještaja tiće.. Prekrasno mi je sve od prvog do zadnjeg rada. Baš na lito planiram prebojat kuhinju u Mondrianovom stilu, slobodno ti se javim za savjet na pm?
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
evo mene u kasnu večer s nadom da ću ti do kraja začiniti ovaj dan.....ormarići su predivni.......tako si to sve dobro složila da mi je zaista žao da nisi još koju sliku stavila........jako volim crveno crne kombinacije a ideja sa šablonama je preodlična......ti si naš majstor od sitnog namještaja
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
mare-nostrum ima pravo,stvarno si majstorica,ormarići originalni i lijepi!!
|
|
![]() |
|
a koja sam ja, pa ni u vlastitu galeriju ne stižem na vrijeme pa da Vam zahvalim
![]() Primavera, Renn, Felina, Vania, Mare, Maslina - HVALA! ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |