ponizno molim |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
White ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 23 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 207 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 15:55 |
Evo ove godine moram skoro ispočetka sa uređivanjem vrta,jer mi je prošle godine puno biljkica otišlo i ne baš mojom krivnjom [IMG]smileys/smiley19.gif" align="middle" />
Nemam nažalost ništa još da vam ponudim za uzvrat,ali ako netko ima možda viška kamenjarki razno raznih-ukrasne trave,phlox,sukulente,karanfiliće..bilo što -clematise isto razno razne,ako neko želi i prodati ako su veći s korijenjem može -kaktuse,bilo koje vrste i oblika,jer sam skužila da mi oni sigurno neće otići a sigurno će im odgovarati na južnoj strani s puno sunca gdje mi nijedan drugi cvijet ne uspijeva jer ga sunce doslovno sprži -oleandre eto [IMG]smileys/smiley9.gif" align="middle" /> sad mi malo neugodno ali ako netko ima pa da mi udjeli koji cvjetak [IMG]smileys/smiley9.gif" align="middle" /> evo da ne zaboravim još jaako željenu magnoliju |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
draga moja nije problem ima kod mene biljkica samo reci na koju adresu.doduše ja još ne mogu dok se ne otopi snijeg računam za jedno 10 dana ,pozdrav
|
|
![]() |
|
White ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 23 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 207 |
hvala
![]() premda i kod nas najavljuju minuse u temperaturi i snijeg,biljkice mogu do tada unutra.. imaš pp ![]() |
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Ja ti mogu par kaktusa poslati početkom sljedečeg tjedna, javi se na pp
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
ima li tko grančicu tekome s korijenom bilo koje boje?
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Imam ja, pošalji adresu na pp
|
|
![]() |
|
nitko?
![]() |
|
![]() |
|
jučer se nikako nisam mogla ulogirati na forum da javim da sam dobila gazanije ,loniceru i tekomu od Otok.hvala najljepša,biljkice su odmah posađene
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
![]() |
|
ma presretna sam
![]() hvala još jednom koje je boje tekoma? |
|
![]() |
|
Crvena
|
|
![]() |
|
izgleda da je mene netko zaboravio
![]() ![]() |
|
![]() |
|
[QUOTE=White] izgleda da je mene netko zaboravio
![]() ![]() evo citiram samu sebe,mislila sam da je Antun007 zaboravio na obečane kaktusiće,ali javio mi je da ih je poslao još prošli tjedan,ali oni nisu došli do mene ![]() uf smotani ![]() |
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Jako mi je žao, pozdrav
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
nije mi jasno kako u pošti dopuste da se pošiljke zagube, pogotovo paketići
![]() Antun007 pokušaj s onim papiričem provjeriti gdje je zapelo..? baš mi je žao |
|
![]() |
|
![]() stigao mi paket od Lantane,puno kamenjarki, ostići ![]() čak i lantana i svašta nešta... ![]() da ažuriram popis-molim -magnoliju ![]() -dipladeniu -oleandre,bilo koje boje osim roza,njega imam -kaktusiće eto ne tražim puno jelda ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |