Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ivnina cvjetna terapija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ivnina cvjetna terapija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3940414243>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 16:43
pa ti zaista imaš svega i svačega, a šutiš cijelo vrijeme o tome.
Ruselija je prekrasna, a sanatorij vrlo originalan.
Vidim da moram izaći na teren u inspekcijon!Wink
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 16:14
divan vrt
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 14:38
Lijepo Ivna, imaš baš puno raznovrsnih biljaka
Na vrh
53rijeka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 53rijeka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 14:27

ex rijeka53
mojblog
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 14:13
Nedavno sam nabavila ruseliju, danas samo jo našla mjesto:

ovaj dio balkona koristim za oporavak biljaka nakon zime, znači biljni sanatorij Wink:

jedva čekam da mi se passiflore razrastu da napravim mrežu od nje po prozoru:

Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 14:07
Već sam i napisala u dnevniku, danas sam iznosila van fuksije, te ih malo frizirala, ovo je samo dio mojih fuksijica:

čak je jedna i procvijetala u podrumu:

Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 13:55
Joooj svačeg divnog kod tebe ima, heucere, kamen sa čuvarkućama, kamenjarkama...super..
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 13:54
Astilbe, kreću iz zemlje, ali samo rozne zasad, bijele i crvene još ne:

Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 13:51

calistemon, ni da mrdne još Confused:

Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 13:49

Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 13:46

Lantanini legendarni ostići, sijani zasad na sigurnom:

Službeno potvrđujem da neeeema više mjesta za grmove, nandina:

pieris japonica:

Nema veze, ja ću grmove u tegle, ovo je buduća ili kugla ili pendula, još nisam odlučila:

E ovo je mali slavonski hrast LOL, od tri žira donesena sa jednog od odlazaka "kući" jedan je prošle godine niknuo i evo ga raste, gdje ćemo s njim ako nastavi rasti,ma razmišljat ću kasnije Approve:

Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 13:39
Hvala vam curke, a da ne bi ostalo sve na par slikica idemo dalje:

Ruža penjačica , polako se naziru konture kako će taj dio ulaza biti obrastao cijeli:

Heucere, krenule i kod mene nakon zime:

javor polako oblači svoje odijelce:

kamen na kamenu Wink:

dokaz ta i trava može iz kamena rasti:

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 20:51
Ovako oblikovanu lavandu nisam još nigdje vidjela. Vidi se da ti idu frizure Clap
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 20:49
Evo i mene, došla i ja na cvjetnu terapiju smile200.
Onaj "bazen" sam več vidjela i jako mi se svidio, a sada mi, kao i mnogima, za oko zapela staza od cigli. Bravo za vas što ste sačuvali podrum, a cvjetnjak iznad njega je ne dobra nego genijalna ideja Clap. Ulaz u podrum i ruža penjačica mora izgledati bajkovito, a akoje ruža ona koja mislim da je, onda ti uopće ne treba biti žao što cvate "samo" 2 puta godišnje, jer samo prvom cvatnjom , odnosno količinom cvjetova, nadoknadi to što poslije više ne cvate obilno......
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 20:48
ivna prekrasan parkić si napravila u svom dvorištuTongue

a najljepša mi je tvoja miljenica lavandaThumbs%20Up
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 19:59
Hvala na posjeti Sarajka, ako misliš na onaj ulaz u podrum i ružu penjačicu , ima je, ima ali je slikano još dok nije krenula, ruža je jaaaako stara (kažu mi da je zasađena kad i sagrađena ta stara kuća od koje smo samo taj podrum sačuvali) i ima prekrasne crvene cvijetove.Jedino mi je žao što cvate samo 2 puta godišnje, prvi put bujno a drugi put ipak manje Unhappy.
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 19:07
O draga, biće tu svašta a o onom ulazu da ne pričam ,ama za mene romantično mjesto kao na filmu samo još nedostaje ruža  penjaćica pa eto ti u goste romea i julije,predivno
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 21:55
Pazi da ti se ne zavrtoglava kad hodaš okolo pa ćeš smile39u toku friziranja cvijeta!!!!
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 10:12
Rosa i hoya, hvala na posjeti.
Pitaš kako formiram kugle, pa uzmem škare i hodam uokolo sve dok ne budem zadovoljna Wink, znaš ono glumim frizerku LOL.A ono uz stazu od cigala je lavanda, uff već sam se uplašila da sam nešto krivo napravila ali hvala ti na savjetu, santolinu imam na kamenjaru Smile.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 23:52
Baš ti hvala,  dobila sam ideju za lavandu.
Ivna kako samo uspiješ formirati tako idealne kugle?

Je li ti ono iz cigleni puteljak sivi red santolina? Ako je pod hitno reži:
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3940414243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.