Ivnina cvjetna terapija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divan vrt
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lijepo Ivna, imaš baš puno raznovrsnih biljaka
|
|
![]() |
|
53rijeka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 2310 |
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Nedavno sam nabavila ruseliju, danas samo jo našla mjesto:
![]() ![]() ovaj dio balkona koristim za oporavak biljaka nakon zime, znači biljni sanatorij ![]() ![]() jedva čekam da mi se passiflore razrastu da napravim mrežu od nje po prozoru: ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Već sam i napisala u dnevniku, danas sam iznosila van fuksije, te ih malo frizirala, ovo je samo dio mojih fuksijica:
![]() čak je jedna i procvijetala u podrumu: ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Joooj svačeg divnog kod tebe ima, heucere, kamen sa čuvarkućama, kamenjarkama...super..
|
|
![]() |
|
Astilbe, kreću iz zemlje, ali samo rozne zasad, bijele i crvene još ne:
![]() |
|
![]() |
|
![]() calistemon, ni da mrdne još ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Lantanini legendarni ostići, sijani zasad na sigurnom: ![]() Službeno potvrđujem da neeeema više mjesta za grmove, nandina: ![]() pieris japonica: ![]() Nema veze, ja ću grmove u tegle, ovo je buduća ili kugla ili pendula, još nisam odlučila: ![]() E ovo je mali slavonski hrast ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam curke, a da ne bi ostalo sve na par slikica idemo dalje:
Ruža penjačica , polako se naziru konture kako će taj dio ulaza biti obrastao cijeli: ![]() Heucere, krenule i kod mene nakon zime: ![]() ![]() javor polako oblači svoje odijelce: ![]() kamen na kamenu ![]() ![]() dokaz ta i trava može iz kamena rasti: ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ovako oblikovanu lavandu nisam još nigdje vidjela. Vidi se da ti idu frizure
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Evo i mene, došla i ja na cvjetnu terapiju
![]() Onaj "bazen" sam več vidjela i jako mi se svidio, a sada mi, kao i mnogima, za oko zapela staza od cigli. Bravo za vas što ste sačuvali podrum, a cvjetnjak iznad njega je ne dobra nego genijalna ideja
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
ivna prekrasan parkić si napravila u svom dvorištu
![]() a najljepša mi je tvoja miljenica lavanda
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Hvala na posjeti Sarajka, ako misliš na onaj ulaz u podrum i ružu penjačicu , ima je, ima ali je slikano još dok nije krenula, ruža je jaaaako stara (kažu mi da je zasađena kad i sagrađena ta stara kuća od koje smo samo taj podrum sačuvali) i ima prekrasne crvene cvijetove.Jedino mi je žao što cvate samo 2 puta godišnje, prvi put bujno a drugi put ipak manje
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
O draga, biće tu svašta a o onom ulazu da ne pričam ,ama za mene romantično mjesto kao na filmu samo još nedostaje ruža penjaćica pa eto ti u goste romea i julije,predivno
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Pazi da ti se ne zavrtoglava kad hodaš okolo pa ćeš
![]() |
|
![]() |
|
Rosa i hoya, hvala na posjeti.
Pitaš kako formiram kugle, pa uzmem škare i hodam uokolo sve dok ne budem zadovoljna ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Baš ti hvala, dobila sam ideju za lavandu.
Ivna kako samo uspiješ formirati tako idealne kugle?
Je li ti ono iz cigleni puteljak sivi red santolina? Ako je pod hitno reži:
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |