Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kontesin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kontesin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4647484950 104>
Korisnik
Poruka
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 22:45
Baš sam sa užitkom sve pregledala ma super je bola nema se šta .a cv ko crv neka jede da si ih hranila normalno i redovno nebi sad to doživijelasmile96
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 22:51
E pa sad, već bih ja mogla i potražiti ovaj zanimljivi bregić, snjega nigdje na vidiku, alatki raznoraznih također ali isto tako ni kotlovine Wink.Ma dobro , dobro još ću malo pričekati LOL..Čuj, dobro je što si one dražesne crviće Dead stavila odmah na početak jer me je ono cvijeće dosta oporavilo od šoka Wacko.Jel se to meni čini ili ti imaš  c r v e n i  šeboj? Hug, vidi koooliko te grlim, znaš zakaj LOL?
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 22:54
Kontee nema više snijega samo lijepoga cvijeća, rascvjetanih stabala i prekrasnog pogleda na brege...Clap
život je more
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 12:21
Konte, super ti je cvijeće. I ja sam danas konačno našla jastučac, pa sam sva oduševljena. Reci mi kako brzo se širi i da li je kod tebe preživio ovu zimu?

A, mislim da mi je za ovu sezonu otkriće šeboj!!!
Tvoji su preslatki.
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 14:32
Prvo bljak bljak za one crve, nadam se da će biljkice preživjeti...a poslije sam se nagledala ljepote...
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 15:47
Da probaš nabaviti nešto za crve i slične ljepote U zemlji.Mi smo ovdje kupili (Korijenko i ja... ne znam za druge). jedan prah, bijeli, smrdi, i otrovan je za povrće... za to ima posebne upute, ali za cvijeće je o.k. I ja to nemilice koristim po vazama i žardinjerama, u slobodnom vrtu ne...iako bih možda trebala.

Inače slike  zagorskih bregov i cvetekof su prekrasne. Imaš svašta a i ono u Zg je lijepo, šareno!ClapClapClap 
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 19:06
SUPERRRThumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20Up
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 23:24
ma nema na svijetu ništa ljepše od zagorskih bregova...

Bez one ogavne živine na početku, baš smo i mogli preživjeti.
Sva sreća da su u nastavku slijedile bogate lunarije divne ljubičaste haljinice, preslatka srčeka, raskošna aubrieta, krasni sukulenti i sempići...

A posebno mi je drago što fascinantni šeboji-romanije-lavići-itd., kako ih sve ne nazivamo, ovo proljeće vladaju forumskim vrtovima.

Bravo Konte! Lijepi pozdrav
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 23:38
e ma nisu vam ono crvi, već gusjenice neke grde i velike, a pošto ja ne volim tu kategoriju, izašla sam prvo van udahnuti zraka jer mi se jako gade Confused bljak bljak
bigi čekaj tek će zamirisati Wink
a ivna za tebe je alat uvijek na dohvat ruke Tongue stavit ću neku oznaku da je crveni šeboj Wink
Lantana..napokon nema bjeline Wink
proljeće..moj jastučac je star 2 god i nekaj mu ne štima jer se po ljeti posuši i nije neki lijepi, ali bit će da je to do zemlje Confused a i ne zalijevam ga preko ljeta..će ponesem koji šeboj sa brijega Wink

bako daj ime praha Wink

Confused

Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 23:45
Konte evo malo navratila da vidim kako je kod tebe...Posebni su mi šeboji i to u raznim bojama...Ja ih isto imam još od moje mame, ali samo žute i smeđe-žute.Preporučujem se za sjeme ili malu biljčicu od ovih drugih boja, jer to nigdje ne mogu naći...Onu priču sa odvratnim crvima imala sam i ja nekoliko puta, oni dođu sa zemljom, ali ni ja ne znam sa kojom...Pogled na Zagorske brege ja preljep, sad je sve zeleno i šareno, pravi raj za oči..Bila sam prošle subote u Čakovcu na Smrčkijadi i uživala sam u razgledavanju lijepog okoliša...smile39
sutra je novi dan
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 23:45
Konte,seboji su ti predivnismile57
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 23:47
Imaš ti svoju plavušu zaduženu za teže strojeve, ja ti se draga volim igrati s mortom, ciglom i kamenom , no i kojekakvim farbama, to je moja ljubav LOL a kramp, budak (si nafčila kaj je to Wink), motika, lopata me ne mame baš-pih Approve! A crveni šeboj, e pa naći će njega Ivna (čuj, daj ti meni smjernice kak doći do tvog brega da si izorganiziram poslek dok tebe nema prek tjedna LOL) !
Na vrh
maryann View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 246
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maryann Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 23:48
sve lipo cvita seboji su prekrasni i moji ce ubrzo nadam se nesto mi ove godine sve kasni ili se meni tako ciniTongue
If tears could build a stairway
And memories were a lane
We would walk right up to Heaven
And bring you back again...
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 09:47
jagoda, definitivno ću označiti nekako te ljubičaste šeboje da mogu pobrati sjeme, drage volje ja pošaljem biljkicu, ali ne znam koji će još biti ljubičasti Wink pojma nisam ni imala da su neki i te boje Embarrassed
maryann, imaš pravo, kovertica još stoji kod mene smile42 moram ti to brzinski poslati Embarrassed
ivna...crveni šeboj nije na brijegu, već u zg LOL

Zagorski bregi
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 09:57

DURSBAN G-7,5

Mislim da je to za sve nametnike i ostalo u zemlji. Pa dakle i gusjenice!Meni su se znale baš takve fino ukopati u zemlju gdje sam, recimo, imala ljeti begonijice. Ove zime sam ostavila zemlju u sandučućima ali beštijama ni traga!
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 10:21
posijala sam seboj i niklo skoro 100%,nebitno koja ce boja biti
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 10:53
bako hvala, zapisala sam Wink
gio baš mi je drago Smile ne znam kada si sijala, ali cvijetiće očekuj iduću godinu pošto je on dvogodišnja cvijećka

Zagorski bregi
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 11:24
znam da ce cvjetati tek iducu godinu...trebam malo noviteta i za sljedecu sezonu
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 13:32
Ajde već kad ćeš odvajati sjeme šeboja za Jagodu stavi malo više da podjelimo Wink, pazi da ne staviš onu "lačnu gospodu" sa prvih slika Wink LOL.
Kako su odvratni, ja ih zovem "juhica", ali od njih, koliki su došla bi i maneštra Wink, fuuuuj .....
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 15:10
A moji/tvoji šeboji su iz Zg ili sa brega? Za sad je samo žuti procvao pa pitam, da znam čemu da se nadam......
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4647484950 104>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.