Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6970717273 133>
Korisnik
Poruka
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 22:18
Duda, Duda, Dudica...... tvoj vrt se sigurno ne može zvati skromnim, kao što su ti cure več rekle, jer ima toliko lijepih biljčica da je užitak prošetati njime, pa makar i virtualno. Ja imam dosta narcisa, ali kada sam vidjela tvoje, esmile93skoro i bez očiju i bez jezika ostadoh. Prvo me oborio bijeli sa narandžastom sredinom, pa je onda bio žuti dupli sa malo narandžastog u sredini, pa onda BBBBijeli, koji je stvarno prelijep i preposeban, a onda još i onaj 6. bijeli sa narandžastom sredinom ali po dva cvijeta na jednoj stapci, maoborila si me s nogu sa njima. A tek Pero, on me nasmijao, jer MPS je Petar, a naravno zovemo ga .... Pero LOLLOLLOL.
A kako si kamenjar upicanila, stvarno impresivno, no dok sam ga gledala, vidjevši levisiju(valjda) ja sam pomislila... gle nju, nekakvu posebnu pelargoniju je posadila u kamenjar, no onda idem ponovno čitati, pa gledam listove, pa još jednom i velim si: tuko jedna, to je neki prekrasni sukulent, šta ti seljo beljo znaš smile42. Ali eto, mene cvijet asocirao na pelargoniju......Triša je spomenula tvoje plave teglice, jel ti njih farbaš? baš su cakane...
No sa pojilištem za ptice si mi dala ideju, koju ću jednom i ostvariti ako Bog da, ukrast ću ti ideju, ako se ne ljutiš.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 21:04
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

Podižeš me dosta sa svojim cvijećem nisi ni svijesna lantana je nema rijeći smile57
ma znam ja tebe sigurno bilježiš u tekicu...ona travka u livom  čošku gornji vrt čopnut kad ne gleda..LOL
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 21:10
ej kate farbam ih ja sama nema nikog blizu da da ruke...sam zemi idejicu za pojilište...znaći u neki veći (on će biti vanjski) lavor staviš staru krpu i na nju zamišani cement i onda jednostavno u njega uvališ neku posudujer ona će dati unutrašnji oblik bazenčića,okolonaokolo možeš uvaliti na obrub male kamenčiće i kad se dobro stegne jednostavno je sve za odvojit
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 21:12
kak margareta sa srebrnim lišćem - gdje i kako si je nabavila?
Jel zahtjevna ili skromna? Puno ispitujem jer mi je slatkićka.

Da odgovorim Džombi umjesto tebe, jer si zaboravila, ono srčeko se zove
Dicentra.

Duda, lijepi pozdrav   
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 21:13
inače danas sam opet bila sretna... dobila sam biljčice od naše drage Bake  Bee i drage Perle a "dostavljač" je ovaj put bio moj dragi pitur Ivo.
Hvala cure jako ste me razveselile smile79
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 10:20

Ej Duda...opet neki "dostavljač"...... je li i taj onako fensi šmensi WinkLOL

Vrt ti je svakim danom ljepši....uživaj!!
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 22:45
ovo je još jena "margareta"..sara a kak ti se čini ova
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 22:47
Bitno je da sam se ja sad vratila i da sve bilježim potajno a ti sad samo stavljam a ja već znam ko je meni prvi na tapeti od -------------kako se ono kaže .....tmsmile96-to najljepši cvijetić hahahah
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 22:50
Originalno poslano od člana korijenko korijenko napisao:

Ej Duda...opet neki "dostavljač"...... je li i taj onako fensi šmensi WinkLOL

Vrt ti je svakim danom ljepši....uživaj!!
joj krepat ću od smiha ma jok draga ovo ti je moj dragi pitur iz bosne,zgodan je nema tu šta i jako dobar sam je jadan našal neku vješticu i sad mu je ipak prešlo prek glave i dal joj je vritnjakLOL..žal mi ga je ,ak imate dost posla gore za piturat,ožbukat odma vam ga šaljem naravno  usput sa  cvecem  hihihi..ti ga ne bi pustila  od sebe ja ti kažem sve mi uskače  pomoći (naravno kaj ovaj MM dalmoš ne vidi da treba) ..ma duša od čovjekaBig%20smile
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 22:56
ruža penjačica napokon se je izborila za svoje mjesto i saddivlja na moju sreću veselim se 6mj kad će cvasti 
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 23:44
smile55lijep vrt i krasne biljčice

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 10:30
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

Bitno je da sam se ja sad vratila i da sve bilježim potajno a ti sad samo stavljam a ja već znam ko je meni prvi na tapeti od -------------kako se ono kaže .....tmsmile96-to najljepši cvijetić hahahah
alelujaaa vratila seeeesmile128niho ,ona poskakuje smile159,ona se smijeLOL ,ona  smile148je puna života za akciju..itd...i naravno smišlja plan za otmicu MM pardon tipfeler mog cviejća...
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 11:08
bila sam u šetnji i baš sam se fino nasmijala, ali i guštala jer nema čega nema kod tebe i sve fino cvate Clap
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 11:23
Kod tebe sve buja i cvita i sve je veselo,a ona ljubičasta margarita,pa ona neobična bijela,predivne su,ma sve je liposmile186smile211
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 12:21
cure hvala što ste me obišle smile78
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 12:32
evo i napokon kod mene prvi irisi
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 12:40

smile57

cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 12:55
ova plava pokrivačica tla je svakim danom šira
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 13:04
ova verbena je super svakim danom više cveteka,a nažalost ona ma la žuta kadifica je povijest puževi je noćas obrstili do kraja
ovaj phlox je pravi car neumoran u cvatnji
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 13:19
novi kamenjarac je počeo cvasti
gugija na svakom čošku
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6970717273 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.