Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 135136137138139 272> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bromi, Lantana, stefkaja, gio, Cimi, forzicija, Duda, ivna, kontesaa - hvala na podršci !
Smrcko, kakvo suvlasništvo i ovo mi je previše. Samo ću ti šapnuti: Puno toga niče - imat ćeš jo puuuuuno za saditi!
Triša, Maryann, zamislte kako sam trknuta: Gledam neki dan žutu ranunkulu i svi cjetovi imaju zelenu sredinu prije otvaranja. I mene to oduševi !?!?!?
Primorka, ako su alstroemerie krenule za dvije - tri godine imat ćeš busene
Lora, znam ja za kameleona, ali znaš onu: Svaka budala ima svoje zadovoljstvo! Pa tako i ja
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
Hoya ti bi se super slagala sa MPK ona voli samo zeleno cvice
|
|
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Da i alsteroemerije ( jedan dio, trebaju biti dublje posađene), santolina, kraljevski ljiljan, jastučac, hostica, tritomica.... se javljaju da su preživjeli zimski rat
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hej mala, moći ćeš tražiti suvlasništvo na moj teren, nema gdje te nema na terenu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Hoya, kombinacije su za 5
![]() recept za sirup sam isprintala neka se nađe ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Žardinjere si zaista dobro "iskombinirala", a ova slikica mi tako eterično djeluje.
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Sad pogledah ove tvoje kombinacije u teglama, čestitke Hoya na maštovitosti, izgledaju prekrasno!
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Hoya uspjela si u svojoj zamisli zelenila, predivno i veoma ukusno. A kad dodje još i dihondrica.... Za Kameleon ili Houttuynia cordata, pretpostavljam da znaš da traži puno vlage i da se brzo širi,u stvari to je biljka pokrivačica tla koja se sadi u blizini jezerca......Nadam se da se ne ljutiš na ovim informacijama..
I kod mene maćuhice u trokrilnoj vazi totalno poludile,velike, zdrave, tako da ako ovako nastave, razmišljam da ih ne premještam
A Altromerije lijepo izviruju i imaju sve više listića.Ako se ne varam osim one ukrasne trave / za koju se tek dasnas rodila prava ideja gdje ce biti smještena, mislim da imam i tvoje campanule.....
Ajme sto sam ti zachatala temu......
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Koje dobre kombinacije!
A maćuhice su i meni pozitivno podivljale i sto puta su ljepše nego u jesen.
I samo da se malo pohvalim - imam dva listića alstromerie
![]() |
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
plava maćuhica je mrak
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Predivno predivno
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Iz svega predivnog, ipak se vidi da je "zeleno" tvoja najveća ljubav.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
plava macuhica ima predivnu plavu boju,a moram priznati da mi se nove kombinacije svidjaju
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Kombinacije mi se sviđaju, sve ti je krasno..
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Jako su ti lijepe ove kombinacije
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Da, smrcko, imat ćeš jednom kućicu, a kombinacije imaš svakim danom sve više!
|
|
![]() |
|
Prekrasno
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Pa i bilo je od
![]() ![]() |
|
![]() |
|
R. Sara, ma rano je još. Ne brini. samo ne zaljevaj. I ja sam višak koje sam izvadila stavila u vazu i iznad ima samo prst zemlje pa se tek danas pokazao mali listić. A tvoje su malo duže bile na putu. Ali, ako do onda ne budu - drugi vikend ću ti je ili poslati ili donjeti u Senj.
Je, Otok, a nagurala sam pa sada nemam mjesta za srebrnu dihondu koja u rasadniku polako niče. A zbog nje sam sve planove pokrenula!
Bako, ja se tim bojama i takvim biljkma uvijek igram. Još samo moram nabaviti kombinaciju sa bordo lišćem. Ajme da me MM sad čuje - već mu je slabo od mojih fiks ideja!
Mali katus, hvala ti!
Proljeće, ne da mi se sviđa nego je predivno i imaš zlatne ruke i veliko srce ....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 135136137138139 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |