Vrt za moju dušu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 102103104105106 125> |
Korisnik | |
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
![]() |
|
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
![]() |
|
Cimicifuga
Boja plodova ukrasne jabuke je tamnoroza,ne ostaju na drvu do jeseni nego padaju na tlo kad uzore. |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
prekrasno
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Dragi moj, počela sam pregledavati tvoj vrt od prve strane što je zapravo bila čista pogreška jer "ona" dva Helleborusa su me bacila u trans i onda kad sam se "dovela u red" sljedećih 20 strana sam pregledala polako i najčešće riječi koju sam izgovarala su bile "majko moja koja divota". Osjećam se ko klinac kojeg su prošetali kroz dućan pun slastica a ništa mu nisu dali da kuša već samo može gledati, a opet dok je izašao van bio je "nahranjen". Hvala na "dozvoli za gledanje" doći ću opet i opet.
|
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
što drugi reći nego da je sve tako krasno.....vidi se da ti cvijeće ide od ruke....
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Ukrasna jabuka je zaista "ukrasna". Koja joj je boja plodića?
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Da i ja uvijek šetam tvoji vrtom "bez daha", danas mi je favorit ukrasna breskva
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ostanem bez daha
![]() ![]() |
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Pa ako budeš imala viška klijanaca ja sam tu, mislio sam da kupuješ sjeme pa da i ja kupim , pozdrav
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam svima!
hana Ukrasnu breskvu sam nabavio u Puli,rasadnik u Škatarima. antun007 Sjeme koristim od svojih perunika,sijem ga odmah kad sazrije.Budući da imam drugog posla ne posvećujem sijancima puno pažnje pa ih ne iznikne puno.Perunika iz sjemena većinom cvate treće godine,ali mali postotak bude kvalitetnih osobina.U odnosu na roditelje od kojih je nastala bude puno svjetlijih tonova,nezanimljiva.U svijetu veliki proizvođači siju na tisuće perunika na poljima,od toga jedan mali postotak odabiru a ostale uništavaju.Ako se želi križat dvije odabrane vrste treba ih držat izolirane od ostalih perunika i ručno oprašit. |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Svaki novi primjerak koji nam pokažeš je zadivljujući! A ukrasna breskva....fantastična! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 102103104105106 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |