Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 104> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baš sam sa užitkom sve pregledala ma super je bola nema se šta .a cv ko crv neka jede da si ih hranila normalno i redovno nebi sad to doživijela
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
E pa sad, već bih ja mogla i potražiti ovaj zanimljivi bregić, snjega nigdje na vidiku, alatki raznoraznih također ali isto tako ni kotlovine
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kontee nema više snijega samo lijepoga cvijeća, rascvjetanih stabala i prekrasnog pogleda na brege...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Konte, super ti je cvijeće. I ja sam danas konačno našla jastučac, pa sam sva oduševljena. Reci mi kako brzo se širi i da li je kod tebe preživio ovu zimu?
A, mislim da mi je za ovu sezonu otkriće šeboj!!!
Tvoji su preslatki.
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Prvo bljak bljak za one crve, nadam se da će biljkice preživjeti...a poslije sam se nagledala ljepote...
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Da probaš nabaviti nešto za crve i slične ljepote U zemlji.Mi smo ovdje kupili (Korijenko i ja... ne znam za druge). jedan prah, bijeli, smrdi, i otrovan je za povrće... za to ima posebne upute, ali za cvijeće je o.k. I ja to nemilice koristim po vazama i žardinjerama, u slobodnom vrtu ne...iako bih možda trebala.
Inače slike zagorskih bregov i cvetekof su prekrasne. Imaš svašta a i ono u Zg je lijepo, šareno!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
SUPERRR
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
ma nema na svijetu ništa ljepše od zagorskih bregova...
Bez one ogavne živine na početku, baš smo i mogli preživjeti.
Sva sreća da su u nastavku slijedile bogate lunarije divne ljubičaste haljinice, preslatka srčeka, raskošna aubrieta, krasni sukulenti i sempići...
A posebno mi je drago što fascinantni šeboji-romanije-lavići-itd., kako ih sve ne nazivamo, ovo proljeće vladaju forumskim vrtovima.
Bravo Konte! Lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
e ma nisu vam ono crvi, već gusjenice neke grde i velike, a pošto ja ne volim tu kategoriju, izašla sam prvo van udahnuti zraka jer mi se jako gade
![]() bigi čekaj tek će zamirisati ![]() a ivna za tebe je alat uvijek na dohvat ruke ![]() ![]() Lantana..napokon nema bjeline ![]() proljeće..moj jastučac je star 2 god i nekaj mu ne štima jer se po ljeti posuši i nije neki lijepi, ali bit će da je to do zemlje ![]() ![]() bako daj ime praha ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Konte evo malo navratila da vidim kako je kod tebe...Posebni su mi šeboji i to u raznim bojama...Ja ih isto imam još od moje mame, ali samo žute i smeđe-žute.Preporučujem se za sjeme ili malu biljčicu od ovih drugih boja, jer to nigdje ne mogu naći...Onu priču sa odvratnim crvima imala sam i ja nekoliko puta, oni dođu sa zemljom, ali ni ja ne znam sa kojom...Pogled na Zagorske brege ja preljep, sad je sve zeleno i šareno, pravi raj za oči..Bila sam prošle subote u Čakovcu na Smrčkijadi i uživala sam u razgledavanju lijepog okoliša...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Konte,seboji su ti predivni
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Imaš ti svoju plavušu zaduženu za teže strojeve, ja ti se draga volim igrati s mortom, ciglom i kamenom , no i kojekakvim farbama, to je moja ljubav
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
sve lipo cvita seboji su prekrasni i moji ce ubrzo nadam se nesto mi ove godine sve kasni ili se meni tako cini
![]() |
|
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
jagoda, definitivno ću označiti nekako te ljubičaste šeboje da mogu pobrati sjeme, drage volje ja pošaljem biljkicu, ali ne znam koji će još biti ljubičasti
![]() ![]() maryann, imaš pravo, kovertica još stoji kod mene ![]() ![]() ivna...crveni šeboj nije na brijegu, već u zg ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
DURSBAN G-7,5 Mislim da je to za sve nametnike i ostalo u zemlji. Pa dakle i gusjenice!Meni su se znale baš takve fino ukopati u zemlju gdje sam, recimo, imala ljeti begonijice. Ove zime sam ostavila zemlju u sandučućima ali beštijama ni traga!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
posijala sam seboj i niklo skoro 100%,nebitno koja ce boja biti
![]() |
|
![]() |
|
bako hvala, zapisala sam
![]() gio baš mi je drago ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
znam da ce cvjetati tek iducu godinu...trebam malo noviteta i za sljedecu sezonu
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ajde već kad ćeš odvajati sjeme šeboja za Jagodu stavi malo više da podjelimo
![]() ![]() ![]() Kako su odvratni, ja ih zovem "juhica", ali od njih, koliki su došla bi i maneštra
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
A moji/tvoji šeboji su iz Zg ili sa brega? Za sad je samo žuti procvao pa pitam, da znam čemu da se nadam......
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |