Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 133> |
Korisnik | |
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Žuti iris je predivan..
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Duda, ovo rozo ti je oxalis adenophylla. Ona mala leptirica što je uslikana kraj irisa je prava krasotica, buduća vrtlarica sigurno
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kao i uvijek - kad Lavandu ugledamo sve ostalo zaboravimo
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ovaj kako kaže Horti oxalis je krasan, a za tvoju i vrtnu Lavandu
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Što je ovo?
Ja imam jedan "mići kaktus" jako sličan ovome, nije vrag da se to tako razraste....
![]() Pozdrav žutoj narcisi i slatkoj ručisi koja ju drži!
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prelijepo
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
hvala curke Lave mi je danas pomogla betonirati mali zidić u vrtu
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
baka pa dost je velik al uvik ga moš malo "podkratit"
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Vidim da si i ti kolekcionar heuhera. Sve su ti biljke lijepe, bujne i zdrave, vidi se da se dobro brineš o njima, a vidim da imaš i prekrasnu pomagačicu.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bravo i kod tebe hrpa heuchera, biti će prekrasne kad se razrastu, žuti irisi su zbilja lijepi, a tvoja princeza baš paše u tvoj cvjetni raj.-preslatka je.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
čuj trenutno peglam i kuham pa ne stignem i stalno zurim prek stakla po balkonu..ko da će vrag baš pred menom doć..ja zvala dotičnu službu a oni rekli da su sproveli akciju na otoku(?) al izgleda nisu našu ulicu(jakooo dobro)jer tam nema (još) ljudi..ajd i ko sad neće ponorit
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
bum poslikala evo jurim
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
duda kod tebe sve če če kao i obično, ovaj oxalis mi je super i ja sam ga kupila
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |