lukacc- dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 17> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lukacc jedino mogu reći
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Pa šta bi rekla genijalno.nemam riječi
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ajme koliko đurđica..... dok je bila moja teta živa svaki sam rođendan od nje dobila buket đurđica....lijepe uspomene.....
U mom ih kraju zovemo gorice
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
krasno i divno
![]() a jel možda dragoljub ostaviš u teglama |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Mnoštvo pohvala!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Svaka je riječ suvišna!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
u vrtu trenutno cvate puno toga. u kamenjaru su najaktualniji phoxi ljubišasti, roza i crveno bijeli, te jastučac koji neumorno cvate. pridružio im se rodendron(bijeli). cvate i mahonija(cijeli vrt miriši kad vjetar puhne), magnolija će uskoro kao i jorgovan, đurđice, irisi... a cvate i jedan roza grm kojemu uvijek zaboravim ime(ako netko zna neka me podsjeti)
|
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
evo jedne gredice jučer napravljene. pošteno sam se namučio, jer je trebalo ispilit svo to drvo da se napravi obrub. |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Prekrasan vrt! Arum će, vjerujem, uspjevati i kod tebe, ja sam svoj preselila iz divljine u vrt prije nekoliko godina i od tada svaki put cvate i formira grm jako lijepog lišća!
|
|
![]() |
|
i opet zahvale svima
![]() ![]() a lantana, znam da te nisam baš utješio al šta je tu je.. prošvrljaj malo po netu zbog čega je takav i kako ga nazad''obojat''. |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Pa ovo je za ne povijerovati-------ali javor me oduševio.nemam riječi
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hvala ti na odgovoru za javor, ali nisi me baš utješio, ja bi da su mu listovi crveni kakvi su i bili kad sam ga nabavila.
Ona košara na stalku je odlična. ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
samo ti slikaj,nek susjedi misli šta hoće
![]() |
|
![]() |
|
53rijeka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 2310 |
..... a vec su se rekli ........
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Imaš krasan vrt i mnoštvo prelijepih biljaka.
Samo ti slikaj, neka te susjedi čudno gledaju, ima nas još takvih ![]() |
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
mogu samo reći
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rosa čim prije
hvala kaktuse ![]() inače me susjedi već jako blijedo gledaju kad slikam po dvorištu. valjda već misle da ću prodat kuću ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Još jedan prelijepi međimurski vrt,.......lijepa si lijepa katruža.....
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
prekrasno je kod tebe svaki dan nesto novo,a ove saxifrage su fantasticne za sljedecu sezonu ih moram i ja nabaviti.
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |