Ivnina cvjetna terapija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 43> |
Korisnik | |
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ivna ja moram priznati ti si mene jako iznenadila (ugodno), imaš toliko ideja, puno svakojakog cvijeća, siješ, radiš stablašice od lavande - to još nigdje nisam vidjela i mogu ti reči da super izgleda, a ja nekidan orezala jednu ogromnu lavandu baš tu frncusku, mogla sam ostaviti dvije tri grane i ovako ih oplesti, ali sada znam za ubuduće.
![]() Svestranost i zalaganje 5 ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ivna bravo. Imaš puuuno svega.
Nasmijala sam se biljnom sanatoriju!
![]() A koliko imaš fuksija!
Ruseliju si krasno smjestila.
Ma sve ti je super!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Hvala vam drage moje na posjeti.Danas predveče je strašno nevrijeme uhvatilo moj gradić, sreća da nije bilo leda.Strah me je samo da moje sjeme koje sam neki dan posijala nije završilo u potocima koji su se slijevali niz cestu
![]() Poslije kiše ekspresno izašla u vrt da vidim da li ima slinavih beštija, puževa( našla jednog ali jaaako vrijednog ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
I još ova za sad:
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
srecom kod tebe nije bilo leda ,al zato god mene je bio velicine malo veceg graska
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
vrt je krasan. nadam se da nevrjeme nije odnilo sve posijane sjemenke. za duplu sliku nebrini,sredit ce se to.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pa neće valjda sada početi nevremena, zaista bi bilo šteta, toliko imaš lijepih biljaka.
|
|
![]() |
|
Rosa2, nadam se samo da nije sve potuklo
![]() ![]() Rosa, hvala ti na posjeti i naravno na pomoći, a niš sijat ću opet, sve dok bar nešto ne iznikne ![]() Otok pisale u isto vrijeme ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
I kod nas je najavljen pljusak,al sva sreča nije pala ni kap kiše
Žao mi je ivna zbog tvog
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ivna, ma bit će sve ok. Vidim da se broj vaza povećava, što ne može u vrt, može u vazi, taj sistem imam i ja. Ostalo je super, naravno ruža penjačica izgleda prekrasno, a heuchere su jedna od mojih ljubavi, a vidim i tvojih.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Draga Ivna neopisivo žalim zbog nevremena
![]() ![]() Nego, zakaj ti šutiš da srcu našeg Zagorja rastu dvije masline, i to jedna s Brača, a druga s Paga
![]() ![]() Bravo draga, baš ti zavidim...Ovih dana ti stalno nešto zavidim, najprije lavanda, a sada maslina
![]() Još ti na nečem zavidim...imaš crvene maćuhice koje već dvije godine nikako da ovdje pronađem
![]() ![]() ![]() A da ne spominjem kolko sam zavidna na sve one silne fuksije, koje nakon frizerskog tretmana izgledaju odlično
![]() ![]() ![]() lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Pregršt prekrasnih biljčica u tvom vrtu.
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
prešla sam tvojim puteljcima od početka..
ti stalno nešta zidaš,gradiš sviđa mi se pješačka zona od opeke ![]() a kakav je ono tunel,ulaz u podrum ili što |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Dugo nisi otvarala temu sa svojim vrtom i onda sam si mislila, da zapravo ništa ni nemaš previše za pokazati, a sad vidim da se kod tebe stvara pravi kreativni vrt čije stvaranje ćemo pratiti kroz godine. I dopada mi se to što uz sebe imaš i nekog kome je isto tako stalo do lijepe okučnice, pa ti je olakšano i kolekcioniranje novih biljaka |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
zagorka moja draga, već dugo nisam bila kod tebe
![]() sve ćemo se dogovoriti oko naplate ![]() ![]() francusku lavandu sam nedavno kupila i još mi je u tegli....kako mi se čini, ona kod nas na kontinentu ne može prezimiti vani ili? ova tvoja lavanda stablašica je prva liga ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ivna bas mi je zao
![]() nadam se da sjeme nije zavrsilo van tvog vrta. |
|
![]() |
|
Nakon današnjeg pregleda i sinoćnje panike zbog nevremena, mogu samo reći da je cvijeće sve na broju i neokrznuto
![]() ![]() ![]() Anči, hvala ![]() Triša, nećeš vjerovati ali kad pogledam u svoj vrt sjetim se tebe i nemalog broja tegli, krenula sam tvojim stopama očito u nedostatku prostora ![]() Sara, ma skromna sam kaj nisi znala ![]() ![]() Mari, pogodila si, ono je ulaz u stari podrum. Konte, a da osnujemo klub ljubitelja fuksija na forumu ![]() ![]() Tija, o da imala sam ja i prije što pokazati jer ovaj vrt je "star" oko 4-5 godina ali eto već sam gore napisala, ja sam skromna dušica pa mi je trebalo malo više vremena ... Gio, mislim da je bar malo sjemena ostalo u vrtu, ako ne ja ću sijati opet ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
I ja sam ti došla malo u goste, prošetala tvojim vrtom...nadam se da tvojim sjemenkama nije ništa ali i ako im bude kaj budemo podjelile moje "flance" ionako su toliko gusto nikli da ih danas moram ići pincetom rašćupavat jer nebudu mogli napredovat
|
|
![]() |
|
Ova dva dana kako se izmjenjuje kiša i sunce ne idem svako malo se "terapisati", obiđem na brzinu i tako da nisam skužila procvjetale novitete jer sam previše okrenuta nicanju gomolja i lukovica kao i praćenju što je sa zasijanim.
Phlox pokraj ulaza u podrum ![]() ![]() Mislim da je Otok (zašto me to ne čudi ![]() ![]() Ovo zeleno što mi niče iz kamenjara je graničica, doslovno iz kamena raste , ne mogu je iskorijeniti i maknuti na neko drugo mjesto, svake godine iznova ja i ona vodimo borbu ![]() ![]() Da li je moguće da će mini narcisi tek sad procvasti? ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |