natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8384858687 109> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
škrinjica je fantastična! nemam vise sta dodati,sve je vec rečeno!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
mislim da sanjam,evo štipam se!
zaista postoji nešto ovako krasno,pravi si profać u ovom zanatu ![]() ![]() ! |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
u friško iz pećnice nisam uopće trebala čitati čiji je rad odmah sam znala da je tvoj prepoznatljivo i nadasve predivno![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Kao što bi nekada rekao pokojni poštovani Mladen Delić"ma ljudi moji da li je to moguće?"Taman pomislim da sam vidjela najljepše kutije kad opet neka nova natina čarolija.predivno.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ja za ove tvoje škrinjice nemam komentara
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Moram i tu komentirati i nabrojati ponovno što mi pada na pamet jer se na hrvatskom trenutno ne bi dovoljno dobro izrazila...
breathtaking, stunning, extraordinaire, formidable... ![]() Frendici će se sigurno savršeno uklopiti, ali kako je samo struktura rižinog papira legla motivu i taj ton kontura i tamne čokolade, nevjerojatno... Konture su me strašno podsjetile na jedan predivan neSinger kovani željezni šivaći stol, samo mu nisam zapamtila naziv ![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Dakle,nadmašili smo sami sebe...
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Detaljno , precizno, vrhunski . Savršena si.
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...u svom oduševljenju zaboravih jedan detaljčić... ove metalne kopče predivan su dodatak svakoj ogrlici, a ovdje su legle tak prirodno da jednostavno ne mogu dokučiti kak si ih "implantirala" na kutijicu
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
totalno sam iskompleksirana, pa ja takvu ljepotu ni u snu ne mogu napraviti, takvo što se ne može vidjeti ni u dvorcima. Molim te na koji način praviš takve vitice i čime, ja ih ne bi mogla ni olovkom na papiru nacrtati, ti si mraaaaak žena
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Tete salvete su sve rekle, sto i ja potpisujem
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
hvala vam drage moje, predivne ste sve do jedne...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
nato kraljice,što reći nego-divno!!!
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
kutijica je sam Mount Everest kutijica. Tko ne bi poželio jednu takvu, priča koju ona priča jedno je od poglavlja iz Gospodara prstenova, odnosno Silmarillion, zbirka priča iz doba prije Gospodara.
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
nema tu nekih tajni ni čarrolija... to su vitice sa kontur pastom rađene i kasnije patinirane bojom...
|
|
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
je, to kužim - ali uzorci !!!!???????
|
|
![]() |
|
uzorci iscrtani vlastoručno...po vlastitom nahođenju...moja mašta...
|
|
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
bila sam u poslu pa umalo da mi promakne ova ljepota,prelijepo majstorice. |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8384858687 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |