katarina77 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 19> |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
slatka kutijica,a kad vidim masnicu rastopim se.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
joj bananko nemoj da te nemoramo ić trazit i skupljat sa špahtlom sa asvalta :))))
sala mala tnx dragw mojw curke.. |
|
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
lijepa kutijica i bravo za tvog sinčića! Bit će kreativan na mamu!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Vidim,kutijice su ti izvrsne,one vilinske posebno,vrlo lijepo za početnicu(?) |
|
![]() |
|
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
|
|
![]() |
|
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
Nemam pojma koja mi je lipša i smišnija kutijica, prekrasno za razveselit ovo tmurno jutro..
![]() p.s. Molim te sa čim si dobila ovu hrapavost na kutijicama, ja sam tek početnik pa sorry ako je pitanje blesavo..
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Katarina kutijice su supera posebno zadnje dvije(slikane zajedno).
![]() ![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Izgleda da se vidi da je netko isao na .....Super su ti kutijice, narocito ona sa suncokretima pretekla si me .
Dolazi li na kavu. ![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Kad bolje pogledam dali si to radila na papirnatim
kutijama. |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
i kutijice i stalak prekodivno, sve za čistu desetku
![]() |
|
![]() |
|
ana_s ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 05 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 95 |
ajme mrak su kutijice..draga moja kad to sve stigneš..;)
samo tako nastavi predivno je sve.. ;)
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijice su ljepe,vesele.odlično!
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
drage moje hrapavost na kutijicama sam dobila tufkanjem sa spužvicom za sudje...
bakica došla bum na kavicu [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" /> te kutijice su bili poklon svim zenskim osobama koje su bile na krizmi danas kod mene tj mog klinca... klinac je to poklanjao tetama koje su dosle i još smo unutra stavili one magnetice zamotane u selofan.. neznam ko me pitao dali su to kartonske kutije da jesu al su presvucene sa nekakvom kakti kozom.... btw te kutijice i stalak su napravljene jucer za otprilike nekih cirka pet- sest sati... morali smo se zurit jer smo se kasno sjetili za te pokloncice koji su naravno jako razveselili zensku populaciju koja je uljepšala nas danasnji dan ii svecanost ... |
|
|
|
![]() |
|
Molim pouku iz tih mackarija
|
|
![]() |
|
bako uzela sam obicnu spuzvicu za suđe (to su one male spužvice kaj kostaju par kuna a ima ih nutra 10-15 komada ) istisnula sam akrilnu boju iz tube (ima ih u intersparu velika tuba za 35 kuna)na kutiju i samo sam pocela tupkat sa suhom spuzvom po toj boji i sirit je i eto tako je ispala kutija hrapava ...
|
|
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
dobro nam dosla katarina
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Katarina ti si u turbo brzini.
![]() Radovi su oooodlični!!!!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |