Sasha - prvi radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 15> |
Korisnik | |
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Skidam kapu, za volju i marljivost na tako malim predmetima, svaka cast, izgledaju odlicno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
haha a ja kukam kako su vješalice pipkave.......bravo djevojčice,krasne štipalice
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
originalno,mastovito,veselo.
![]() |
|
![]() |
|
bjonda ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 01 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 126 |
ovo sa štipaljkama je jedna super originalna ideja!!!
|
|
![]() |
|
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
Baš, svaka čast na ideji, prekrasne su..
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Ovo je zaista originalna ideja...super , a štipaljki uvijek treba ,svaka čast Sasha
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
a koja sam ja, pa ni u vlastitu galeriju ne stižem na vrijeme pa da Vam zahvalim
![]() Primavera, Renn, Felina, Vania, Mare, Maslina - HVALA! ![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
mare-nostrum ima pravo,stvarno si majstorica,ormarići originalni i lijepi!!
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
evo mene u kasnu večer s nadom da ću ti do kraja začiniti ovaj dan.....ormarići su predivni.......tako si to sve dobro složila da mi je zaista žao da nisi još koju sliku stavila........jako volim crveno crne kombinacije a ideja sa šablonama je preodlična......ti si naš majstor od sitnog namještaja
![]() |
|
![]() |
|
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
Ti si moj idol šta se namještaja tiće.. Prekrasno mi je sve od prvog do zadnjeg rada. Baš na lito planiram prebojat kuhinju u Mondrianovom stilu, slobodno ti se javim za savjet na pm?
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Umjetnički nočni ormarići. Šteta ih staviti u upotrebu koliko su lijepi. Prekrasno!
![]() |
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
More, Anđelka, hvala Vam!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ormarići su toliko dobri da sam se par puta vraćala na stranicu i gledala i gledala i gledala...... fenomenalni su!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Ormarići su jako lijepi, elegantni. |
|
![]() |
|
Maredelmare, Kika, Slavica, Mima, Andora - HVALA Vam svima, stvarno nezna se koji je komentar lijepši! Joj cure, skroz mi ulijepšate dan od "ranog" jutra!
![]() A sad se bacam na posao, stolice čekaju! |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
prekrasna crveno crna kombinacia,doista si dala mašti na volju,istvorila nešto prelijepo!
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Ja sam sve pročitala ,.i to pažljivo....Mene najviše interesira namještaj,pa čim na njega naiđem zakočim.yOrmarići su prekrasni,jako elegantni i malo orijentalni.Krasan stil njeguješ i razvijaš 5+
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |