Sasha - prvi radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415> |
Korisnik | |
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Ovo je zaista originalna ideja...super , a štipaljki uvijek treba ,svaka čast Sasha
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
Baš, svaka čast na ideji, prekrasne su..
|
|
![]() |
|
bjonda ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 01 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 126 |
ovo sa štipaljkama je jedna super originalna ideja!!!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
originalno,mastovito,veselo.
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
haha a ja kukam kako su vješalice pipkave.......bravo djevojčice,krasne štipalice
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Skidam kapu, za volju i marljivost na tako malim predmetima, svaka cast, izgledaju odlicno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
jao koliko vas je već! Hvala Vam cure! Stvarno su bile pipkave i nekad čak i malo tlaka ali u usporedbi s namještajem to nije ništa, pravi odmor!
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
e, znaš što?! za ovo ti skidam kapu skroz do poda...skroz i baš me briga ak me uhvati išijas jer ja istina,imam živaca pipkati, ali ovo...ovo... ovo nikada ne bi imala dovoljno strpljenja ovako ispipkati i lijepo srediti... svaka ti čast...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Curo,svaka cast,stipaljke su za 5. |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
To planiram odavno jer volim pisati čestitke na kvačice pa ih zakvačiti na dekoraciju poklona ili pričvrstiti pravu kartonsku čestitku,
ali ako si ih ručno lijepila jednu po jednu, stvarno si mazohistica, ali svaka čast na tome ![]() Ja bi ih sve premazala ljepilom, posušila pa popeglala salvetu na njih nekolko u nizu i onda redom rezala, tj. obrađivala rubove ![]() |
|
![]() |
|
Gracias mucho cure!
Ma ja uistinu jesam malo mazohistična što se tiče svih radova i "trudim se" maksimalno zakomplicirati stvari ali nije to tako strašno kao se čini. A budući da sam htjela svih 50 kom različitih nije bilo druge nego picajzlit jednu po jednu. ![]() |
|
![]() |
|
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
![]() |
|
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Davno sam negdje vidjela ovu ideju i cijelo vrijeme mislim da i ja krenem u ovaj sitničavi posao. Lijepo si ih detaljno obradila . Svka ti čast na strpljenju.
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
ajme, živaca!
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Svi znamo da nije pamet u jednoga čovjeka,a ovo je čisti dokaz.Sve moje pohvalena ideji i strpljenju.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
tržim te po vrtovima a ti u radioni
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Majko mila! Ovo se zove strpljenje...i mašta na djelu, naravno!
![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Djevojke, djevojčice... hvala vam!
![]() Katarina: samo ti ukradi ideju, pa zato smo tu, da si malo kraduckamo ![]() Ma znate što, moram nešto priznat, koliko god ovo izgleda posao za trganje živaca zapravo ih skroz smiruje -bar meni! Skroz se isključim od svega i samo razmišljam koju slijedeću salvetu da izrezuckam, mozak na pašu! ![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
gledam i mislim si...
misao prva: nije valjda da su štipaljke? misao druga: ajme koliko truda i strpljenja, skidam kapu i ![]() Naravno da ni ne treba spomenuti da su i više nego prekrasne. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |