OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 156157158159160 374> |
Korisnik | |
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nema me par dana, a ovdje ekspolozija novosti!
Tulipani zaista prekokrasni! Panorama donjeg dijela (barem sam tako shvatila) zanimljiva!
S nestrpljenjem čekam dalje!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Bilo mi je lijepo u tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ajme ona šarenolisna pelargonija i ne mora cvijetati jer je i ovako mrak
![]() uživala sam u tvojoj reportaži i jedva čekam nastavak, ne sjećam se da smo vidjeli ovakve panoramske slikice tvoga vrteka ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Prekrasno,sareno,veselo ma sta vise dodati osim
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Ostići predivni, a crveno-bijela kombinacija saxifraga očaravajuća!
lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Kakav vatromet boja, prekrasno Otok ali ja ću naglasak staviti ovaj put ipak na nešto drugo, moju najveću ljubav nakon cvijeća:kamen
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Saxifrage su stvarno prekrasne, neki dan je bila u Konz.., ali je sva bila jadna i skupa, ove tvoje su prave ljepotice
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Moja prijateljica je kupila Saxifrage prije neki dan...kad ih je donijela kuci primijetila je da im je zemlja i previse vlazna...ovih dana smo ih presadili ali ovi zeleni listici su se poceli susiti..cvijet je jos uvijek lijep ali kako ni jedna od nas nema iskustva s ovim cvijetom,Otok zamolila bih te za pomoc?! Hvala ti...i fakat su prelijepi!!!
![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Predivno sve sređeno.
Da li je taj clematis "Hagley Hybrid".
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Prekrasne su saxifrage Otok
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klematis je krasan, ali morat ćemo pričekati još dan-dva da bi sigurnije mogli odrediti naziv...ali mislim da je jedan od slijedećih...."Hagley Hybrid", "Pink Fantasy" ili "John Paul II"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Saxifrage su prekrasne, ostići...jedva čekam da ti do kraja procvate clematis, čini mi se neka zanimljiva boja
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga naša Otok, hvala na lijepoj reportaži. Ja baš volim kad na taj način jedni drugima dođemo "u goste".
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Sad malo razmišljam o saxifragama...... dobila sam lani od Dude i sad mi cvate ali nisko a ovo sam proljeće kupila u Kauf. jednu koja mi bujno cvate ali na dugim stapkama........ šta postoje niska i visoka ????
Tvoje su Otok jako lijepe i mene isto zanima koja je biljke ono "nešto žuto" iz tvog kamenjara....... ma gdje nabaviš tako interesantne i lijepe biljke.....sigurno imaš nekog dobrog dilera
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hvala svima na posjeti i lijepim komentarima.
Saxifrage imam prvi put, tako da ne znam puno o njima osim da su lijepe. Bijela je nekako veća i dosta se raširila, ove druge su mali okrugli grmići. Ono žuto je iz famozne skupine trajnice mix, tako da ne znam što je. Korijenko, nemam baš puno izbora gdje nabaviti biljke - rasadnik ima dosta toga, ali su ponovno nabili cijene, Konzum je ipak povoljniji, samo treba naletiti kad stigne pošiljka, ponekad se osim uobičajenog naleti i na nešto zanimljivije. |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Otok, ove bijele saxice su baš slatke. Ja imam dvije, al one crvenoroze.
A mogla bi i ja k tebi po noći došetat, s obzirom da ti portun ne škripi. Al ne znam baš dal bi prošla kroz njega, čini mi se malo uzan, pa ću ja kroz ona šira vrata. |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Otok ovdje se nema više šta reći osim svaka čast
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Otok, sve je super, ali vidim sprema se još 10 onakvih stepenica, pa kud ćeš se to penjati, sve do vrha Osorčice bit će vrt od Otok - i neka ja ću baš uživat u njemu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Nažalost danas cijeli dan nekakva kišica, planirani radovi morali su biti odgođeni.
Uspjela sam samo presaditi neke kupljene biljčice i sve ostavila pobacano po dvorištu, valjda će sutra biti bolje vrijeme da ih smjestim kamo spadaju ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() Jesu li ono na prvoj slici vodenike?
Vidim da svi (ti i Lora) stavljate koprive van. A meni su tako lijepe u dnevnom, da se lomim hoću li ih uopće nositi van!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 156157158159160 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |