nunin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 24> |
Korisnik | |
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nuna predivan vrt imaš!Imam i ja starinsku sortu ruže,đulbešečerku,one su predivne,šteta što kratko traje cvjet..I bijeli jorgovan je super!Moj ove godine ne cvjeta,samo onaj lila..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Hvala Josipa, floks jestvarno nenadmašan.Stavila samm u prvi plan floks,karanfile i rožac.Udrugom su mi redu ruže tako da kada prestanu ove proljetne biljke cvijetati ruže nastupaju a iza njih imam rudbekiju.
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Draga Nuna onaj dio vrta uz ogradu je fenomenalan.
![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
I ostale je slijede
![]() ![]() ![]() ![]() ostatak ruža ću da slikamm dok počnu cvijetati ovako su iste |
|
![]() |
|
Ova starinska,jako mirisna ruža priprema se za cvijetanje
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Posebno mi je zahvalan ovaj žuti
![]() |
|
![]() |
|
Jaglaci još uvijek cvijetaju, redovno im uklanjam ocvale cvijetove a onda mi oni naravno vraćaju nove
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Što je ovo tako lijepo i zanimljivo?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dzomba,Bergenija,Niho evo još razloga za posjetiti moj vrt
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Još jedan vrt vraćen i z zaborava!
Lijepo ga je vidjeti i usporediti kako je to bilo prijašnjih godina!
Za sada super cvjetno!
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma evo me opet kod tebe draga moja i stvarno se zadržim svaka čast
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Ciao nuna...dugo vremena nisam navracala ovdje i nismo se cule...ali vidim da je proljece i kod tebe
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Niho,Baka ,Bromelija,Triša hvala na posjeti mome vrtu.
Poslušat ću vas i postaviti malo veće slike. Triša ono plavo cvijeće jest potočnica,imam i rozu. Jednom kad je nabaviš ostaje dugo jer se sama rasijava. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Predivno i šareno i ja molim veće slike, a mogla bi i dodati što je što da na gnjavim, što je ono sitno plavo, dali je potočnica ili......?
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
plox je predivan
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prelijepo nuna.
![]() ![]() ![]() I ne budi skromna, stavi i slike cvijeća veće da više možemo "pasti oči"!
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Draga moja Nuna -kako me sad sramota -pa nikako da se čujemo a kamo li da zavirim u tvoj vrt -ma ok saznačeš već zašto--ali sad nemam komentara za svo cvijeće -oduševljena sam----
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |