Moje vrtne biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 73> |
Korisnik | |
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno Alisa, imaš super tulipane.Drago mi je da je astilba preživjela.
Izgleda da sam ti je od srca dala ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Pokosen travnjak...hmmmm,kako volim miris pokosene trave!!!
![]() Sve je za jedan velikkiiiii ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Cvijeće je lijepo, ali meni se svidio travnjak s onim drvenim klupama i stolum, kako kaže Dzo miriše pokošena trava
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Rosa,Ivna,Josipa,Lantana hvala vam na posjeti i divnim riječima!
Josipa,astilbe baš lijepo napreduju,da,vjerovatno jer su poklonjene od srca! Travnjak napokon zelen i miris se širi..Miris pokošene trave..Ali,čim ugriju ljetne vrućine on neće biti lijep i zelen kao sad! ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Znala sam da mi neđšto fali, a napokan sam se sjetila da neko vrijeme nisam bila kod tebe. Kuc-kuc tu sam i imam što vidjeti - predivno draga, baš si me razveselila.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Slobodnooo(bujrum)!,i mene je razveselila tvoja posjeta.Drugi put javi ranije,da spremim kafu ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
LIJEPA BAŠTA I DOBAR ŠOPING
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno cvijeće i travnjak mi se sviđa
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
preljepo cvijeće, trava kao u Engleskoj ali meni je zapeo za oko stol i klupe bilo bi lijepo sjesti i razgledati obilje cvijetića
![]() |
|
![]() |
|
M.kaktus,Smrcko i bromi,hvala vam na posjeti...Drugi put ću pripremiti kaficu da skupa pijemo,sjedimo na klupama i razgledamo biljke!
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
draga evo mene opet u šetnji po tvom vrtu .ali izgleda da ću morati i preskočiti tarabu i ukrasti po koji pelcer jako lijepog cviječa
![]() |
|
![]() |
|
Samo ti napiši spisak,samo će se ukrasti,za tebe! ![]() |
|
![]() |
|
Opet kiša....Nikako vrijeme da se ustabilizuje..Evo malo pokislih tulipana..
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
oxalis
![]() flox ![]() šeboj ![]() delphinium lijepo napreduje.. ![]() i ove reznice ruža,koje su u jesen stigle u moj vrt,direktno od naše Flavke! ![]() |
|
![]() |
|
Još malo behara.Višnjice u beharu...
![]() lunaria i tulipani ![]() još malo šeboja.. ![]() Mislila sam da su mi propale lukovice ovih tulipana.Jutros sam se baš obradovala akd sam vidjela ove pupove..Bit će i crvenih sa bijelim šarama... ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Bravo Ali
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala,Flavka!I ja se nadam da će opstati.Ondje su dvije reznice..Dio tulipana na koje sam kukala da nisu nikli,tek su me sad iznenadili!!!Nisu propali!Jupiii..
![]() |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
ohohoo... pa ti imaš više tulipana nego ja
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 73> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |