Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ivnin dnevnik
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ivnin dnevnik

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 16>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2010 u 21:56
Konačno znam ime Wink LAMIASTRUM GALEOBDOLON

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2010 u 21:50
Ne mogu da se ne pohvalim Wink:
krenuli oxalisi

schizanthus posijan i u zemlji i u posudi, ovaj u posudi je krenuo

caesalpinia, tri prekrasne zdrave biljčice

tak se šepuri da nisam mogla odoljeti i da jednog solo slikam

Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 09:42
smile96   smile195
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 08:50
Ajooooj Stefi, ubit ću teeeee , srce kad mi nije stalosmile107 ! Nemoj tako rano ujutro, molim te! Sad se bojim otvoriti bilo što da neće ovaj opet odnekud iskočit, nemoj više, kap će me strefit smile226!
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 07:57
Ovaj čeka samo da se smjesti kod tebe..
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 07:38
Ivna ideja sa roštiljem i tanjuračom je super, baš bu krasno kad posadiš unutra jacobiniju...a već si ja zamišljam kak bu tek divno kad ti ja pošaljem onog krasnog ježeka iz mog vrta da se lijepo smjesti uz tvoju jacobinijuLOL
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 18:15
Hvala Sarić na slikovitoj prezentaciji visuljka-visuljaka Clap.
Oglođani visuljak mogu za par dana i sama slikati Approve.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 17:21
to je visuljak

naravno, bio je samo jedan, ali sada ga već jako puno nedostaje, ak dođe cijela ekipa, kosti se budu glodale.
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 14:40
Pa sam si trebala pitat a ne toliko se vremena mučit Wink, imaš ti s čim zamarat svoju glavicu,tam u svom vrtu LOL.I da, NE ZABORAVI stisnuti odgovori, mislim da bi pomogla i hipnoza smile103 za to Approve!
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 14:34
Aaaa, pa hvala na objašnjenju. Već sam poludila pokušavajući pogodit o čem pričate. Ne moram ti ni reć na kakve sam sve visuljke pomislila, al nisu mi se baš uklapali u cijelu priču, pa sam od njih odustala. A poslije nisam mogla nikak pokopčat o čem te babe pričaju, a žarko sam željela znati!
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 14:26
O hvala Bigi, "susjedice" će vjerovatno misliti da nisam sva svoja, ahhh tko bi ih krivio Wink?!?
A draga moja, pitaš kaj su visuljci:
Jasnije ?! Samo ju zamisli naopak da visi smile96!
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 14:04
Kao prvo, draga, ideja ti stvarno ne fali! Ovaj roštilj mi je prekrasan, a tanjurača... hm, morat ću to ovim babicama mojim dragim susjedicama ispričat. Možeš zamislit komentare. I, da, dobro došla međe vegetarijance!

A kao drugo, i još važnije, više stvarno ne mogu izdržat, moram pitat jer ću puknut: O KAKVIM VRAŽJIM VISULJCIMA PRIČATE VEĆ MJESEC DANA?
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 23:58
Kako tko Konte?! Pa ja, lakše mi je duge tlačit da mi je spremaju već da se ja mučim smile198! Kad smo već kod toga, kaaad će ta kotlovina , nešto sad kad nema snjega se ne junačišsmile96 ?!?
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 23:54
a bit će da joj je dosadno bilo pa je sve farbala Wink
ježus dragi pa tko uništava pribor za kuhanje kotlovine za cvijeće? i onda mene maltretiraš za kotlovinu smile96
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 23:39
čitaš mi misli smile198!
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 23:34
glavno da ima visuljkaWinkWinkWink
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 23:15
 Shasha, zato kaj ja radim temeljito Approve LOL, ofarbana skroz naskroz LOL i da Sara moja, prelazim u vegeterijance (moš si mislit) Wink!
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 23:06
pa sad buju nutra umjesto krmića, vratine, kobasa i drugih oblizeka,
nešto puno ljepše i zdravije - cvjetje.smile169
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 23:04
Ahaaaa,mislila sam ja da je to nekaj za kotlovinu.
Ok,no zakaj si se mučila sa farbanjem iznutra(jesi ju bar izvana pofarbala)kad buš u nju sadila!?Trebala si je samo dobro oribati iznutra.Roštilj je super.smile78
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 22:47
Ivna, pa ti si stvarno genijalka, prava žemska od akcijon. Kak ti samo takve originalne ideje padnu na pamet. Tanjurača!!!ClapClapClap
I sve , prosim lepo po propisu, ispod karton, pa šmirglpapir, pa temeljna boja... joj kad ovo Inox vidi i pročita...odmah će te htjeti angažirati za vanjsku suradnicu.Wink.
Već sam rekla, kad obaviš sve kod sebe, dolazi odmah...EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 16>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.