Ivnin dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 16> |
Korisnik | |
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Konačno znam ime
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ne mogu da se ne pohvalim
![]() krenuli oxalisi ![]() ![]() schizanthus posijan i u zemlji i u posudi, ovaj u posudi je krenuo ![]() caesalpinia, tri prekrasne zdrave biljčice ![]() tak se šepuri da nisam mogla odoljeti i da jednog solo slikam ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ajooooj Stefi, ubit ću teeeee , srce kad mi nije stalo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Ovaj čeka samo da se smjesti kod tebe..
![]() |
|
![]() |
|
Ivna ideja sa roštiljem i tanjuračom je super, baš bu krasno kad posadiš unutra jacobiniju...a već si ja zamišljam kak bu tek divno kad ti ja pošaljem onog krasnog ježeka iz mog vrta da se lijepo smjesti uz tvoju jacobiniju
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Sarić na slikovitoj prezentaciji visuljka-visuljaka
![]() Oglođani visuljak mogu za par dana i sama slikati ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
to je visuljak
![]() naravno, bio je samo jedan, ali sada ga već jako puno nedostaje, ak dođe cijela ekipa, kosti se budu glodale.
|
|
![]() |
|
Pa sam si trebala pitat a ne toliko se vremena mučit
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Aaaa, pa hvala na objašnjenju. Već sam poludila pokušavajući pogodit o čem pričate. Ne moram ti ni reć na kakve sam sve visuljke pomislila, al nisu mi se baš uklapali u cijelu priču, pa sam od njih odustala. A poslije nisam mogla nikak pokopčat o čem te babe pričaju, a žarko sam željela znati!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Kao prvo, draga, ideja ti stvarno ne fali! Ovaj roštilj mi je prekrasan, a tanjurača... hm, morat ću to ovim babicama mojim dragim susjedicama ispričat. Možeš zamislit komentare. I, da, dobro došla međe vegetarijance!
![]() A kao drugo, i još važnije, više stvarno ne mogu izdržat, moram pitat jer ću puknut: O KAKVIM VRAŽJIM VISULJCIMA PRIČATE VEĆ MJESEC DANA? |
|
![]() |
|
Kako tko Konte?! Pa ja, lakše mi je duge tlačit da mi je spremaju već da se ja mučim
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
a bit će da joj je dosadno bilo pa je sve farbala
![]() ježus dragi pa tko uništava pribor za kuhanje kotlovine za cvijeće? i onda mene maltretiraš za kotlovinu ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
čitaš mi misli
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
glavno da ima visuljka
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Shasha, zato kaj ja radim temeljito
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
pa sad buju nutra umjesto krmića, vratine, kobasa i drugih oblizeka,
nešto puno ljepše i zdravije - cvjetje.
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ahaaaa,mislila sam ja da je to nekaj za kotlovinu.
Ok,no zakaj si se mučila sa farbanjem iznutra(jesi ju bar izvana pofarbala)kad buš u nju sadila!?Trebala si je samo dobro oribati iznutra.Roštilj je super.
![]() |
|
![]() |
|
Ivna, pa ti si stvarno genijalka, prava žemska od akcijon. Kak ti samo takve originalne ideje padnu na pamet. Tanjurača!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Već sam rekla, kad obaviš sve kod sebe, dolazi odmah...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |