cvijeće od rosa2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 66> |
Korisnik | |
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
krenuo je i rozi jorgovan a njegov
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
i kod prilaza se la
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
ovi su posađeni jesenas treba
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
a sad slijede ovi kako bi re
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
shashin phlox
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
i ovaj cvate iako jedva da je provirio iz zemlj
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Auuuuuuuu draga moja kao je predivno
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
mogu zamisliti i osjetiti kako mirise jorgovan
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Uživala sam u šetnji tvojim vrtom. Vidim da tulipani prevladavaju u ovo vrijeme, imaš prekrasnih vrsta! |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Tulipani su predivni ali ja ti zavidim
![]() Ja imam dva. Jedan u hladu i jedva da cvijet do dva a drugi od Korijenke je bujan, prolistao ali je još mali, mali. Zapravo ne znam kad bi mogao prvi put procvjetati.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Rosa baš ti je veselo šarenilo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
NIHO kod tebe ozbiljnost pa zar se tebi moze i to dogoditi
![]() BAKO ovaj moj je star vec 6 godina ,a procvijetao mi je kad je bio star tri godine ,vec bi bio i veci da ga nisam obrezivala jer raste ko lud.
BERGENIJA dobro si primjetila kod mene trenutacno dominiraju tulipani al i plave potocnice.
MALI KAKTUS,TRIŠA hvala vam na posjeti
Svima vam saljem velike puse
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Vidiš i na fb-----kako sam ozbiljna uvijek pa moram i ovdje bar kod tebe -srce moje -kako ti ide kineski
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |