Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 104> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Konte vrt se rascvao u punom sjaju! Uživam gledati ovako hrpe cvijeća kako se nižu jedna do druge....kao cvijetni tepih.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I ja se pridružujem klubu "saxifrage mi odlaze". Od kupljenih i zasađenih 5 lani u kamenjar ostale su mi dvije dosta dobre i jedna nikud-nikam. Dvije su otišle u vječna lovišta.. A kod tebe, Konte naša, puno toga u cvatu.. Lepeko!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Koje ti isprike imaš što ne čupaš korov, pihhhh, te počupaćeš pol cvijeta, te bole te ruke, ma daj molim te, nitko ti više ne vjeruje
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
prekrasan rascvjetani vrtek Konti, sve ti je ko u bajci
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ne znam goge..i meni je tako
![]() vidimoooooo se sutraaaaaaa ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
i tebi je sve procvijetlo.baš mi se sviđaju tvoje travice.i ja nemam sreće sa saxifragom,već su mi dvije propale.ne znam gdje griješim?
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ivna bude koja sjemenka i za tebe
![]() uh naporan vikend je bio...ali se zato počele cvijećke buditi ![]() ![]() plavi phlox je napokon u punom cvatu ![]() dok malo dalje negov šareni susjed..štrajka, ali uskoro će i on ![]() Florijan nekaj pripovijeda aubrieti, potočnicama i phloxu, ali mislim da oni previše ne mare za gunđavca ![]() ![]() malo bijeloga..saxifraga sa travicom ![]() ![]() iberis zapelcan prošle god je ove već lijepi mali grmek....iriiis hvala ![]() ![]() ove godine kupljene saxifrage i sivko koji je više lila sad ![]() ![]() ustvari se borim sa saxifragama...već su mi dvije otišle, a bijela je ćelava u sredini ...pa ne znam kaj im ne paše za žuti šeboj više nitko i ne mari,a tako fino miriši ![]() srčeka su se napokon malo osokolila ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Konte, zbog šeboja crvenog ispaltilo bi se i u Zg potegnuti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko na zapovijed
![]() katek oni su sa brijega...za ove pojma nisam imala kakve će boje biti ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
A moji/tvoji šeboji su iz Zg ili sa brega? Za sad je samo žuti procvao pa pitam, da znam čemu da se nadam......
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ajde već kad ćeš odvajati sjeme šeboja za Jagodu stavi malo više da podjelimo
![]() ![]() ![]() Kako su odvratni, ja ih zovem "juhica", ali od njih, koliki su došla bi i maneštra
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
znam da ce cvjetati tek iducu godinu...trebam malo noviteta i za sljedecu sezonu
![]() |
|
![]() |
|
bako hvala, zapisala sam
![]() gio baš mi je drago ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
posijala sam seboj i niklo skoro 100%,nebitno koja ce boja biti
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
DURSBAN G-7,5 Mislim da je to za sve nametnike i ostalo u zemlji. Pa dakle i gusjenice!Meni su se znale baš takve fino ukopati u zemlju gdje sam, recimo, imala ljeti begonijice. Ove zime sam ostavila zemlju u sandučućima ali beštijama ni traga!
|
|
![]() |
|
jagoda, definitivno ću označiti nekako te ljubičaste šeboje da mogu pobrati sjeme, drage volje ja pošaljem biljkicu, ali ne znam koji će još biti ljubičasti
![]() ![]() maryann, imaš pravo, kovertica još stoji kod mene ![]() ![]() ivna...crveni šeboj nije na brijegu, već u zg ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
sve lipo cvita seboji su prekrasni i moji ce ubrzo nadam se nesto mi ove godine sve kasni ili se meni tako cini
![]() |
|
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
![]() |
|
Imaš ti svoju plavušu zaduženu za teže strojeve, ja ti se draga volim igrati s mortom, ciglom i kamenom , no i kojekakvim farbama, to je moja ljubav
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Konte,seboji su ti predivni
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Konte evo malo navratila da vidim kako je kod tebe...Posebni su mi šeboji i to u raznim bojama...Ja ih isto imam još od moje mame, ali samo žute i smeđe-žute.Preporučujem se za sjeme ili malu biljčicu od ovih drugih boja, jer to nigdje ne mogu naći...Onu priču sa odvratnim crvima imala sam i ja nekoliko puta, oni dođu sa zemljom, ali ni ja ne znam sa kojom...Pogled na Zagorske brege ja preljep, sad je sve zeleno i šareno, pravi raj za oči..Bila sam prošle subote u Čakovcu na Smrčkijadi i uživala sam u razgledavanju lijepog okoliša...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |