josipino cvijeće na vikendici |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 39> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma što god bih rekla bilo bi siromašno.
Zato izražavam svoje neprekidno divljenje sa
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Jako lijepe biljke imaš a posebno mi je drago da ti je uspjela lunaria.
Eskimo je predivan
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo Josipa, prekrasan je tvoj rascvjetani vrt.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo nam i Josipe!! I mnoštva proljetnica. A tek kad i ruže krenu, eeeeh ljepote....!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Već dugo čekam da otvoriš proljetnu sezonu i vrata tvoje bašte. Isplatila se svaka sekunda čekanja.
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
pravi mali cvijetni raj
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
napokon
![]() ![]() imaš prelijepu zbirku tuplipana i narcisa..samo da znaš ![]() a znala sam da kod tebe ima puno lijepih cvijećki i sad sam se uvjerila ![]() onaj uskolisni božur već dugo gledam u katalogu...jel to onaj sa velikim crvenim cvijetom? jedva čekam da procvate ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma nema puno komentarisanja za ovako nešto samo znam da jednom zalutam do tebe i to vidim -možda ćak -uskoro-jer moje vrijeme lutanja je krenula samo ako bude sa mnom sve ok. Svaka čast draga moj na ovako predivnim biljkama
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
![]() U ovoj bašti rastu digitalisi ali se ne vide od ove plave šume. ![]() Ovdje rastu delfinijumi prošle godine sijani i cvjetali u kasno ljeto. Izgleda da će opet. ![]() Žuti višegodišnji digitalisi isto napreduju ![]() Još malo panorame ![]() Ovdje se vide dvije nove stablašice ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hortijeva lunarija prošle godine posijana ![]() Dvije nijanse floksa ![]() Nova tritomica ![]() Cydonia tek stavljena ![]() Viburnum Eskimo tek stavljen ![]() Ima ogromne lopte nadam se da će i kod mene iduće godine tako cvjetati ![]() Eremurus nikako neće da otvori ove svoje pupove. Kad sam ga dobila imao je ovolike pupove. Možda sam ih trebala staviti dublje. Nemam pojma , o njemu pa ako neko bolje zna neka se javi. ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divni su ti tulipani
![]() |
|
![]() |
|
Ovdje se vide bergenije u dvije nijanse
![]() ![]() ![]() Žuta fritilarija ![]() ![]() ![]() Pa zajedno crvena i žuta samo što sam ovoj žutoj oštetila lukovicu lopatom pa je manja ![]() ![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
![]() |
|
![]() |
|
Dok još nisu prošli narcisi i tulipani da i ja svoje pokažem.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Tvoj vrt i okolica mi se jako sviđaju. Sve tvoje biljke (posebno ruže) su bujne, zdrave i obilno cvjetaju. U čemu je tajna? U kvalitetnom tlu, gnojenju, njezi... ili im puštaš muziku pa ti tako krasno izgledaju?
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepo ti je cvijeće Josipa, posebno oni mini tulipani, a fritilarije čekamo u punom sjaju ...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Lijepi narcisi različitih boja! Moji omiljeni............
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |