Vrtna bajka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 69> |
Korisnik | |
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
esperanza0905 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 43 |
prava bajka....
|
|
carpe diem
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivno je sređeno..jako mi se sviđa vrt u ovom izdanju..
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() Pisala si da si presadila azaleju, daj mi molim te reci jesi ju sadila u običnu zemlju za cvijeće ili kiselu kao za rododendrone? Na mojoj su neke grane ocvale i moram pod hitno presađivati, a neznam kakva joj zemlja paše...
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Štefek, prekrasno je ispalo, okućnica je stvarno sad prelijepa!!! pohvale Burazeru Denisu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Hvala R.Sara,Otok,Niho,Lantana,Gio,Forzicija,Toni,Bromelija,Esperanza,Stefkaja,Kat.rea,Flavia
![]() Kat.rea ,azaleju sam presadila u zemlju za rododendrone i azaleje,znači kiselu.To sam kupila za cikasicu pa sam odmah i azaleju presadila.Još mi uvijek po malo cavate.Mislim da ču ju sada preko ljeta staviti van,gdje nema previše sunca. Flavia,svakako ču slikati kalistemon kad procvijeta. |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
I ja mu dajem glas! Krasan je!
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Više od dva sata razgledam tvoj vrt, čini mi se gotovo nemoguće "popraviti" onu prošlu verziju! Koliko truda i ljubavi si dala, vidi se u svatkom cvijetku, prelijepo!
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Hvala ti Misty-da na tako oduženom šetnjom mojim vrtom. Malo novih slikica. Ovim sam se jučer počastila. ![]() Milijun zvončića,ali ih još nema toliko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Flavine ružice ![]() Posadila sam ih sve tri zajedno,izgleda da su se sve primile,ako jesu na jesen ču ih rasaditi. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Super je sve sređeno od kamenjara, vodoskoka, cvijeća. Sveukupni dojam
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Sve si lijepo sredila, posadila i sad samo čekamo dalje...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Ma ,Niho draga ,di može od onakvog picmoljka ispasti čudo . Nemam više te hoste jer sam ju nedavno bacila ![]() Od tebe imam dva oleandera koje sam baš jučer presadila,oni se dobro drže ,a i one hibiskuse čekam da mi potjeraju mladice .Ma,dobro ,bar nešto imam tvojeg ![]() Reci,šta je od onih picmoljaka ostalo što sam ti poslala? Kako se drži plumbago? |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
vrt je prekrasan
![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Prelijepo kao i uvijek kod tebe prava bajka i raj na zemlji čudo!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Štefice, ovo je velik posao obavljen, krasno ste sve sredili, burazeru pohvala ( moraš ga dobro izhvalit od svih nas
![]() Kamenjar krasan sa vodoskokom a i ovaj drugi kojeg si počela sređivati...
Kalistemon i cikasica...ma ne znaš što je ljepše
![]() Za svih
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej Štefice prekrasne sličice, red i poredak - bravo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Evo,sve se rascvijetalo.
Pustinjska ruža ![]() Encijan ![]() ![]() Ostići ![]() Phlox ![]() Ostić ![]() Okičene ornice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anemone ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivno je..stvarno je sve prekrasno uređeno
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |