anastazija - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 48> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kako ti vješto skrivaš tu svoju romantičnu stranu, ali ti se potkrade kroz radove s vremena na vrijeme!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
ma prekrasno,tako njezno,sva sam se najezila od ljepote a jos taj slatki sesiric,bravo ,bravo
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
zakon ne znam kaj mi je bolje jel šeširić ili tacna, a sad mi lijepo objasni molim te kak si dobila tak velike pukotine na tacni, jel se ja mucim probavajuci s 2k i uvijek sitne a kad stavim deblje malo su vece ali još uvijek 4 puta manje od tvojih pukotina help mi
vidim da si majstor za raspucavanje pa pomozi molim te, i meni je 2k rapucal i zlatnu akrilnu boju i 4 sloja boje hvala ti |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
a čuj Izzy ... još sam u raspoloženju od rođendana
![]() sarita
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Za pocetak i ja trebam jedan malo veci, moram samo pronaci uputstva, jako jako je dugo da sam to radila, eto zaboravila sam.
Tacna ja predivna, dobijem volju za jednu napraviti.- SSSSSSSSUUUUUUPPPPPPEEERRRRR, ![]() |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Prekrasna tacna ali šeširić je osvojio sve moje simpatije
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Linaaa rado bih ti pomogla ali stvarno ne znam kako bi objasnila "tajnu" mojih 2K pukotina. sve radim po uputama i ispadnu dobro. čak ovdje i nije bio tako jako debeli sloj jer sam i imala u planu tako nježne pukotine. jedino je možda kvaka u tome što ga nanosim malo širim plosnatim kistom. ili samo imam sreće?!
|
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
hm imaš sreće to je to
|
|
![]() |
|
ajme ne mogu vas sve stići... dok ja pišem jedan odgovor vi samo upadate s postovima. to valjda znači da vam se sviđa ono što vidite
![]() |
|
![]() |
|
zar si sumljala ? pa bookmark sam stavila na tvoju galeriju :P
|
|
![]() |
|
Linaaa javi kad budeš radila 2K, telepatski ću ti poslati malo moje srećice za pukotine
![]() |
|
![]() |
|
tnx
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Tacna je prekrasna, ja bi na nju stavila veliku čašu mog omiljenog soka od višnje i guštala.
A šeširić je simpa, ja svašta znam raditi, ali kukicu ne znam ni držati u ruci. Tebi očito leži. |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
sve je divno,stvarno si vrhunski majstor !oduševila si me šeširićem,brzo jurim u ručne radove još pogledati,predivno je!
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Tacna je predivna, ja bi vjerojatno po njoj prolila omiljenu šalicu kave, a tako bi ju rado koristila da je moja, ali za odlaganje ne-tekućih stvarčica
![]() I drago mi je što ću i ja makar preko motiva biti dio ovog swapa kad me poštar posjeti (i ne coprajte poštare, nisu još sve pakete dostavili ![]() Šeširić je pravi damski, elegantan i romantičan, tko bi rekao da je takvo nešto tvojih ruku djelo ![]() Lovely, indeed! |
|
![]() |
|
hvala vam tete, a ti kami, molim te lijepo, objasni što je pjesnik htio reći s ovim
![]() ![]() ![]() ![]()
nameću mi se neki zaključci sami od sebe pa da ti pomognem ponudit ću odgovore a ti zaokruži (može biti više od jednog točnog odgovora
![]() ![]() ![]() a) nešto nije u redu s mojim rukama
b) JA nisam dama
![]() c) JA nisam elegantna
![]() d) JA nisam romantična
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kompletić je prekrasan,njezan,romantičan,damski...
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Baš je profinjen,nježan ,damski...
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Biram pod e): a) bi bio netočan odgovor, a za ostalo si prevedi 'you're in denial'
![]() I ja sam postala dio tvog krasnog swapa, hvala za salvetice, jako mi se slažu skupa pa ih možda i spojim u neki rad da sestrice budu skupa kao što su bile u kuverti na putu za Zg ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |