Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - anastazija - radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

anastazija - radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 48>
Korisnik
Poruka
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 21:01
Kako ti vješto skrivaš tu svoju romantičnu stranu, ali ti se potkrade kroz radove s vremena na vrijeme! Wink Znaš da cvijeće nije moj đir, ali moram reći da je ova kombinacija ništa drugo nego lovely...  Heart
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 21:04
ma prekrasno,tako njezno,sva sam se najezila od ljepote a jos taj slatki sesiric,bravo ,bravosmile99
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Linaaa View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 220
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Linaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 21:11
zakon ne znam kaj mi je bolje jel šeširić ili tacna, a sad mi lijepo objasni molim te kak si dobila tak velike pukotine na tacni, jel se ja mucim probavajuci s 2k i uvijek sitne a kad stavim deblje malo su vece ali još uvijek 4 puta manje od tvojih pukotina help mi

vidim da si majstor za raspucavanje pa pomozi molim te, i meni je 2k rapucal i zlatnu akrilnu boju i 4 sloja boje

hvala ti
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 21:11
a čuj Izzy ... još sam u raspoloženju od rođendanasmile156
sarita
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 21:13
Za pocetak i ja trebam jedan malo veci, moram samo pronaci uputstva, jako jako je dugo da sam to radila, eto zaboravila sam.
Tacna ja predivna, dobijem volju za jednu napraviti.-
SSSSSSSSUUUUUUPPPPPPEEERRRRR,
Na vrh
andora2 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 21:16
Prekrasna tacna ali šeširić je osvojio sve moje simpatije Thumbs%20Up
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 21:18
Linaaa rado bih ti pomogla ali stvarno ne znam kako bi objasnila "tajnu" mojih 2K pukotina. sve radim po uputama i ispadnu dobro. čak ovdje i nije bio tako jako debeli sloj jer sam i imala u planu tako nježne pukotine. jedino je možda kvaka u tome što ga nanosim malo širim plosnatim kistom. ili samo imam sreće?!
Na vrh
Linaaa View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Linaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 21:20
hm imaš sreće to je to
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 21:22
ajme ne mogu vas sve stići... dok ja pišem jedan odgovor vi samo upadate s postovima. to valjda znači da vam se sviđa ono što vidite

Na vrh
Linaaa View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Linaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 21:23
zar si sumljala ? pa bookmark sam stavila na tvoju galeriju :P
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 21:26
Linaaa javi kad budeš radila 2K, telepatski ću ti poslati malo moje srećice za pukotineTongue
Na vrh
Linaaa View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Linaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 21:29
tnx
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 21:31
smile78sretan rođkas,malo kasnim ali vidim da te još drži rođendansko raspoloženje ,a koga i nebi nakon onakve čestitke
pogled na tvoju tacnu i šeširić u potpunosti me je raznježio
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 21:32
Tacna je prekrasna, ja bi na nju stavila veliku čašu mog omiljenog soka od višnje i guštala.

A šeširić je simpa, ja svašta znam raditi, ali kukicu ne znam ni držati u ruci. Tebi očito leži.
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 22:19
sve je divno,stvarno si vrhunski majstor !oduševila si me šeširićem,brzo jurim u ručne radove još pogledati,predivno je!smile73
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 08:11
Tacna je predivna, ja bi vjerojatno po njoj prolila omiljenu šalicu kave, a tako bi ju rado koristila da je moja, ali za odlaganje ne-tekućih stvarčica Embarrassed
I drago mi je što ću i ja makar preko motiva biti dio ovog swapa kad me poštar posjeti (i ne coprajte poštare, nisu još sve pakete dostavili Tongue)...
Šeširić je pravi damski, elegantan i romantičan, tko bi rekao da je takvo nešto tvojih ruku djelo LOL
Lovely, indeed!
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 14:28
hvala vam tete, a ti kami, molim te lijepo, objasni što je pjesnik htio reći s ovimLOLLOLLOLLOL

Originalno poslano od člana kami kami napisao:

Šeširić je pravi damski, elegantan i romantičan, tko bi rekao da je takvo nešto tvojih ruku djelo LOL

nameću mi se neki zaključci sami od sebe pa da ti pomognem ponudit ću odgovore a ti zaokruži (može biti više od jednog točnog odgovoraLOLLOLLOL):
a) nešto nije u redu s mojim rukama 
b) JA nisam dama  
c) JA nisam elegantna
d) JA nisam romantična 
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 16:24
kompletić je prekrasan,njezan,romantičan,damski...smile89
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 11:29
Baš je profinjen,nježan ,damski...smile211
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 15:33
Biram pod e): a) bi bio netočan odgovor, a za ostalo si prevedi 'you're in denial' LOL
I ja sam postala dio tvog krasnog swapa, hvala za salvetice, jako mi se slažu skupa
pa ih možda i spojim u neki rad da sestrice budu skupa kao što su bile u kuverti na putu za Zg Cool
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 48>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.