Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - maslacak7-moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

maslacak7-moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 66>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2010 u 14:41
ivancice

male rezniceruze se primile i tjeraju cvijetice

neznam ime al je prava ljepotica..hvala horti

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2010 u 14:37
starinska ruza...uspomena na moju baku..konacno je procvala ruza ovu godinu i prekrasno mirise,samo nije za vazu...

perunika
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2010 u 14:36
Kalesu ti predivne ja imam zute vec 4 god al jos nikad nisu cvale ovako obilno kao tvoje ,do sad nikad nije imala vise od 3 cvijeta
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2010 u 14:32
Sad kad sam odgovorila,vrijeme je da i ja pokazem sve s cim sam u zaostatku...usput imam jos dosta slika al tek ih trebam prebaciti koje se usput jako sporo ucitavaju...Unhappy

ovako je to kod mene krenulo...
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2010 u 14:30
FlowerLover hvala na posjeti, ja sam dosta kala poklonila pa sad da se malo razrastu  pa na proljece mogu i tebi poslati... sad su prerijedkeLOL

Triša hvala sto si prosetala mojim vrtom...smile78
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 10:16
Maslačak, došla malo k tebi i vidim prekrasan vrtsmile141
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
FlowerLover View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 112
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FlowerLover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 10:08
kale su predivne... ja sam ove godine posadila 2 gomolja rozih kala i od nijednog još ništa... Confused
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 22:25
hvala ivnasmile78  ..i ja ih volim...  posebne su samo relativno brzo odu i onda ostaju samo slikiceWink
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 21:31
Maslačkice, opet ja o kalama, ali jednostavno ne mogu odoljeti, izgledaju smile227!
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 15:48
smile78  vidjela sam ja bergenia da mi se netko setao oko cvijeca...  jos ja mislim ko mi sad krade pelcereWacko...LOL
drago mi je da ti se svidjelo u setnji...ima toga jos novog moram staviti slikice navecer....  dodi po danu bolje se vidi...Wink
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 21:41
Puno krasnog cvijeća, ništa neću izdvojiti....ne bi bilo fer...............samo da se javim da sam bila u šetnji tvojim vrtom pod reflektorima................nastojat ću drugi put doći danju.....da ne ispadne da sam neki kradljivac!Wink
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 17:13
ajmo po redu...
smrcko  hvala ti sto si u setnji kod mene smile78
Lantana hvala ti što si obogatila moj vrt sa svojim biljkicama smile79a kale su ti moje najdraže cvijeće uz ruže.

sarajka samo ti dođi kod mene...nešto će se slatko već nači...Wink

Duda-Lave Dobro došla u klub trajnica ili tj ovisnicaLOLLOL  a naravno da će biti đoranja,samo reci šta te zanima....

baka hvala tismile72,trudim se da cvijeća ima jer je to moj gušt ...samo mi neke bube napadaju kale i ranunculus...valjda raspoznaju samo bijelo i žuto cvijeće..tako mi je netko rekao..

gioiaa  smile73

Retriver Sara  uh ovaj skoči cvjetić mi je presladak...   a tu sam ja samo ne ostavim uvijek komentare u setnji vrtovima i malo sam kreativna i doduše zaposlena ovih dana pa ne stignem sve ...
hvala ti što si moj vijerni gost.smile78.  uskoro cu ti poslati ono šra nije došlo kako treba...

kontesaa  hvala ti...smile92  ta heucera je za sada jedina al je preslatka...nisam znala da je to tako slatki cvijetek...

LOL
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 13:49
maslačkica, imaš peticu za cvijećke, a posebno za onu heucheru Thumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 12:02
Drag, baš sam mislila gdje si tako dugo...vrt je sve ljepši i ljepši,
a pakujac je u ovoj prezentaciji moj favorit.
Zaista oduševljava svojom ljepotom.
Lijepi pozdrav
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 07:56
kala,ruza...ma divno maslacak
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 07:05
Parada predivnog cvijeća! Prekrasno Maslačak!Clap
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 23:43
e ja pak moram k tebi na temu da vidim da sam i ja postala trajnicaLOL...vidim ja po tvom vrtu  da će biti đoranja hihi 
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 23:06
o krasno ,ma neke stvari nesmijem ni gledati,ali  pogled  stalno pada na kolačiće, jedva čekam nove biljćice a bogami i kolačićeWink
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 22:51
Prekrasne su ti ove kale, tako lijep i nježan cvijet Clap, i za banane Clap
život je more
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 22:44
smile227koje krasne biljčice.
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 66>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.