maslacak7-moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 66> |
Korisnik | |
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ivancice
![]() male rezniceruze se primile i tjeraju cvijetice ![]() neznam ime al je prava ljepotica..hvala horti ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
starinska ruza...uspomena na moju baku..konacno je procvala ruza ovu godinu i prekrasno mirise,samo nije za vazu...
![]() ![]() ![]() perunika ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Kalesu ti predivne ja imam zute vec 4 god al jos nikad nisu cvale ovako obilno kao tvoje ,do sad nikad nije imala vise od 3 cvijeta
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Sad kad sam odgovorila,vrijeme je da i ja pokazem sve s cim sam u zaostatku...usput imam jos dosta slika al tek ih trebam prebaciti koje se usput jako sporo ucitavaju...
![]() ovako je to kod mene krenulo... |
|
![]() |
|
FlowerLover hvala na posjeti, ja sam dosta kala poklonila pa sad da se malo razrastu pa na proljece mogu i tebi poslati... sad su prerijedke
![]() Triša hvala sto si prosetala mojim vrtom... ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Maslačak, došla malo k tebi i vidim prekrasan vrt
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
FlowerLover ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 112 |
kale su predivne... ja sam ove godine posadila 2 gomolja rozih kala i od nijednog još ništa...
![]() |
|
![]() |
|
hvala ivna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Maslačkice, opet ja o kalama, ali jednostavno ne mogu odoljeti, izgledaju
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() drago mi je da ti se svidjelo u setnji...ima toga jos novog moram staviti slikice navecer.... dodi po danu bolje se vidi... ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Puno krasnog cvijeća, ništa neću izdvojiti....ne bi bilo fer...............samo da se javim da sam bila u šetnji tvojim vrtom pod reflektorima................nastojat ću drugi put doći danju.....da ne ispadne da sam neki kradljivac!
![]() |
|
![]() |
|
ajmo po redu...
smrcko hvala ti sto si u setnji kod mene ![]() Lantana hvala ti što si obogatila moj vrt sa svojim biljkicama ![]() sarajka samo ti dođi kod mene...nešto će se slatko već nači... ![]() Duda-Lave Dobro došla u klub trajnica ili tj ovisnica ![]() ![]() baka hvala ti ![]() gioiaa ![]() Retriver Sara uh ovaj skoči cvjetić mi je presladak... a tu sam ja samo ne ostavim uvijek komentare u setnji vrtovima i malo sam kreativna i doduše zaposlena ovih dana pa ne stignem sve ... hvala ti što si moj vijerni gost. ![]() kontesaa hvala ti... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
maslačkica, imaš peticu za cvijećke, a posebno za onu heucheru
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kala,ruza...ma divno maslacak
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Parada predivnog cvijeća! Prekrasno Maslačak!
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
e ja pak moram k tebi na temu da vidim da sam i ja postala trajnica
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
o krasno ,ma neke stvari nesmijem ni gledati,ali pogled stalno pada na kolačiće, jedva čekam nove biljćice a bogami i kolačiće
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasne su ti ove kale, tako lijep i nježan cvijet
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |