Moja rascvjetana terasa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 69> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma i mi ostali čekamo slike. Ali smo strpljivi
![]() Ona biljka, zadnja, je doista lijepa i ima zanimljivu boju lišća!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Terasa se rascvjetala - lijepo, a što će tek biti za neko vrijeme.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Evo i mene kod tebe
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
bit će da sam ja dva stolca dalje sjedila
![]() proljeće, ovo mi se sviđa..balkon se fino počeo šareniti ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Proljeće ono malo je felicia, izgleda da ti se primila, vidjet ćeš ima prekrasne plave cvjetiće. a lantana se dobro trudi...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ajme, kako ste me iznenadile koliko vas je navratilo kod mene!!!
![]() Da, terasa polako dobiva obrise kako bi trebala izgledati...
RS ono je patuljasta vrba, ja je tako zovem a koji je točan naziv, meni nije puno bitno, bitno je da mi se sviđa.
![]() Baka, ovaj zadnji cvijet je od moje sveki, ima ga godinama i nisam obraćala pažnju na njega dok frida nije pitala. Ne znam kako se zove, ali je zaista dekorativno izgledao dok ga ja nisam otkrila, sada mu već puno vrhova nedostaje...
![]() Triša, imam malo cvijeća jer imam malo mjesta. Voljela bih da je mjesta puno više....
Ivna, kontesaa da sjedile ste na pogrešnim mjestima
![]() Šala- mala, od tog cvijeta sam donijela ja mislim dvije ili tri grančice, ali ako ste zainteresirane ne bježim od svoje obveze da vam ispunim želje
![]() Lantana, skužila sam da je felicia a ne facelia, jer je jedna u vrtu jaaako mala ali ima plavi cvjetak. A lantana je u međuvremenu dobila obrise prave lantane. Za tjedan- dva ću mislim već moći vrhove otkinuti i zapelcati.
Hvala ti još jednom na ovako lijepom cvijeću!!!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
felcija je divan cvjetak,tako divno plav
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Čuj, ja sam ti jako zainteresirana za bilo kakvu novu grančicu, jest da baš nemam komfora ali moglo bi se naći jooooš malo mjesta
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() Kod mene na terenu, prije 2 godine, felicija je razvila predivno stabalce , ali cvjet se trebao mikroskopski tražiti ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Evo još malo mojih slikica cvijeća...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
nadam se da nastavak sljedi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Koprive, dalije, gazanije... su ti super
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
I vrt i balkon ti je prva liga
![]() Onakvu travu sam si i ja neki dan kupila na sajmu i vidim tvoja cvate, kako je lijepa
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo Proljeće, baš je lijepo kod tebe i u vrtu i na balkonu
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Vrt se popunio, a balkon zašarenio. Baš zgodno.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Proljeće, gledala sam mnoštvo cvjetića koji krase tvoj balkon i u njima uživala... veliš stajaće surfinije?? Rastu u visinu? Jako?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |